Anyukám a macska lábára csukta az ajtót, egyrészt hogyhogy nem üvöltött fel, másrészt mivel egy percnél tovább volt úgy, kb negyed óráig, lehet e valami baja?
a sokkhatástól
és igen, akár le is rohadhat a helyéről, ha nem jutott elegendő vér a végtagjába, sőt a macska is belepusztulhat, ha olyan súlyos a sérülés
Fogd meg neki finoman és tapogasd végig.
Ha nagyon fáj neki akkor nem fogja hagyni.
Nézd meg rá tud-e állni, sántít-e?
Hogy csukta oda egy ennyi időre ezt nem értem...becsukta az ajtót és oda volt szorulva a lába az ajtó meg a félfa közé? Eléggé elállhat akkor az az ajtó különben kilapította volna a tappancsát...
Anyukád lehet, hogy csak nem látta a macskát ezért nem üvöltött fel, és volt úgy egy ideig.
Lehet-e baja?
-Az ajtónak semmiképp
Szerintem az lenne a legjobb ha elvinnéd holnap egy állatorvoshoz mert innen gép mögül nem tudunk szakérteni.
Az orvos megtapogatja a lábát de talán csinál egy röntgent és kap egy kötést max.
Megfelelő ellátással meggyógyul nem lesz baja de ne hagyd szenvedni szegényt.
(3-as vagyok) Bocsi
Amúgy a macskák iszonyat sokat kibírnak, tapasztalat sok macskánk van/volt, de olyat, hogy bármi bajuk lett volna egy ajtótól még nem láttam. Maximum itt faluhelyen az autó az ami veszélyezteti őket, még a kutyaharapásokat is elég jól viselik, ha netán megesik (persze azért le kell azt is kezelni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!