A szobában az ágyon találtam meg ezt a fém dobozt úgy, össze rágva és a belseje üres volt. A kutyának meg nívea szaga van. Tényleg megette. Szerintem nem lesz baja, mert már pár óra eltelt azóta és még nem hányt, nem volt hasmenése sem, és semmi, nincs is rosszul.
Biztos olyan anyag volt benne, ami ízlett neki, mint gyerekeknek a fogkrém.
Az én kutyám meg egy kötelet rágcsált el, mivel valami növényből készülhetett
2015. febr. 4. 22:34
2/11 anonim válasza:
franc se tudja szerintem lehet baja, nem valami meno a majuk. Vidd orvoshoz mindenkeppen amint lehet
2015. febr. 4. 22:49
3/11 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi baja :D Kicsit furcsa ezt korombeli srácként mondani, de ez a fogalmazásmód nagyon "aranyos" :D
"A kutyának meg nívea szaga van. Tényleg megette." - szakadok
2015. febr. 4. 22:57
4/11 anonim válasza:
Rohadt jót röhögtem. Remélem nem lesz baja a kutyádnak, ha tippelnem kéne, akkor szerintem nem lesz gond, de megkérdeznék egy állatorvost.
2015. febr. 4. 23:04
5/11 anonim válasza:
A nívea egy kicsit édes.. :) anno én is megkóstoltam gyerekkoromban, semmi bajom se lett. Kutyinak legfeljebb a kakilással két napig nem lesz gondja :D (De baja biztosan nem lesz tőle).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!