Örülnétek egy ilyen rendszernek?
Előre kikötöm, minden szám hasra ütés szerűen lesz, nettóban.
Mindenki ugyanannyit keres, teszem azt 200 000 ft. Ez lenne az alap, amit mindenki kap 8 óra munkáért, legyen az politikus, indormatikus vagy kukás.
Ehhez jönnének a különböző pótlékok. Éjszakai műszak, túlóra, veszélyességi pótlék ( rendőr, katona, tűzoltó ), orvosoknak, mentősöknek életmentő pótlék vagy mit tudom én mi, stb hasonlók.
Így keresne egy sima ember ( kukás ) annyit, amennyiből kényelmesen meg lehet élni, de egy orvos is kereshetne akár 0,5-1 milliót.
Szegény ezáltal csak az lehet akinek nincs munkája, aki túl költekezi magát és/vagy túl sok hitelt vesz fel vagy drága "hobbija" van ( drog, káros szenvedélyek ) ( illetve akit valami baj ér ).
Csak igen vagy nem, indoklást ne írjatok.
Lehet, hogy nem lenne túl rossz.
Nem értem miért írják mások, hogy akkor miért tanulna akárki.
Most vagy régebben azért tanult, hogy többet keressen:? Nem hiszem, vagy ha igen az nagy baj.
Vagy pl. a kukás azért nem tanulna, mert nem akar többet keresni? azt se hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!