Mi a véleményetek arról, hogy a Fidesz-KDNP fizetőssé tenné a közérdekű adatigénylést, és annak lehetőségét is leszűkítené?
Miután nálunk virágzik a korrupció és a komapolitika, ami szerint csak a "haverok" járnak jól, és ezt a rendszer folyamatosan lebuktatják újságírók és ellenzéki politikusok, így valamit tenni kell ezzel szemben, és zért korlátozzák az ezekhez az adatokhoz való hozzáférést.
A róluk kialakított amúgy is rossz képen meg nem sokat változtat.
Ez akkora jogsértés lesz, mint a halálbüntetés belengetése.
De végülis ki nem s***rja le, alaptörvény szerint állampolgár se vagyok, mivel nem vagyok keresztény.
Szerintem könnyen lehet, hogy azért dobták be most ezt a törvényt, mert most a világ és az ország figyelmét leköti a bevándorlás-ellenesség, ill. egyéb dolgok, és gondolták, hogy nem lesz nagy tiltakozás ellene így. Szerencsére a (Párbeszéd Magyarországért (PM) résen volt.
Köszönet érte. Már megérte a szavazatom.
Azért érdekes, hogy a fideszesek most hallgatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!