Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Elárulnátok, hogy mi a bajotok...

Elárulnátok, hogy mi a bajotok azzal, hogy Orbán Viktor szigorúan büntetné a korrupt tőkéseket és politikusokat, valamint pénzzel jutalmazná azt aki leleplezi őket?

Figyelt kérdés

Sok volt a mocskolódás amikor Orbán azt mondta,hogy pénzzel fogja jutalmazni azokat akik leleplezik a korrupt politikusokat.

Azt mondták,hogy aki őket leleplezi az megérdemli a nyilvános megaláztatást.

Azért azt megkérdezném tőletek ha a ti családotokat tette volna tönkre egy korrupt cég,tőkést stb. akkor is ezt mondanátok????

Megmagyaráznátok konkrétan,hogy milyen negatívumai vannak ennek a dolognak?

2015. jún. 6. 19:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ezzel semmi bajom,hiszen van egy abszolút pártatlan,politikamentes ügyészségünk és jogrendszerünk, igazságszolgáltatásunk is tökéletesen működik.Bennem fel sem merül,hogy ez egy újabb gumicsont,amin lehet rágódni.
2015. jún. 10. 16:12
 22/24 anonim ***** válasza:

7-es totál igazad van.

13-as honnan tudod, hogy nem volt kivizsgálva? Érintett vagy vagy értesz hozzá?

A Questor ügy hát nehezemre esik felfogni, hogy ha elvileg én egy szabad országban élek ahol jogom van eldönteni, hogy mit kezdek a felesleges millióimmal (talán legálisan szerzett talán nem) ,akkor mégis mi a jó qva életbe várjam el a kormánytól, hogy tövig kinyalja a seggem, mert valjuk be elqrtam igen baromira elqrtam!! És marhára nem államkötvénybe fektetem a lopott pénzem nem nem oda hanem abba amit én felnőtt emberként józan ítélő képességgel választottam az én döntésem volt én vállaltam a kockázatot nem az állam. Most mégis azt várom, hogy a hónapról hónapra élők fizessék meg a millióimat, mert én azt szeretném ha tövig benyalna a kormány, mert lengetni akarom a p*csámat a millióimban.

2015. jún. 11. 09:57
 23/24 anonim ***** válasza:

A semmiről beszélünk, arról is csak általánosságokban.

Ha valaki olyan helyzetben van, hogy konkrétan tudomása van ilyesmiről, akkor irány az ellenzéki sajtó, KONKRÉTUMOKkal.

Ha félünk, akkor külföldi sajtó, szintén KONKRÉT TÉNYekkel.

Hogy akire vonatkozik, ne általános pletykákkal legyen mocskolva, feltételezésekkel rágalmazva, hanem kifejezett konkrét tényekkel leleplezve.

Ez a titka, nem csak úgy dobálózni a szavakkal.

2015. jún. 27. 04:43
 24/24 anonim ***** válasza:
Kedves Kerdezo! A gyereket nem a golya hozza! A Fogtunder sem letezik!
2016. szept. 16. 03:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!