OV meddig fog még "fiatalként" itt randalírozni?
Szerintem 2018-ig elő fog még kerülni a pszichiátriai zárójelentése Simicskától vagy az amerikaiaktól.Akkor végleg elveszti minden tekintélyét és akkor nyomás nehezedik rá külföldről s belföldről hogy kénytelen lesz lemondani, vagy ha nem, iszonyat csúfos bukása lesz.De anélkül is, ezek már túlmentek minden határon.
Orbánnak annyira elborult már az elméje a hatalomtól, a mindenkin való uralkodni akarástól, a neki csontig benyaló emberei hadától hogy végleg be fog kattanni ha nem ő nyeri a 2018-as választásokat és szerintem nagyon el fog rajta hatalmasodni a betegsége.Márpedig nem ők fogják nyerni ez 100%.
Nem tudom, de már nagyon unalmas, nagyon sokaknak.Sajnos az ördög segíti abban, hogy valahogy kihúzza hatalmon addig amíg sikerül totális nyomorba dönteni az országot és elpusztítani teljesen mindent, ami még valamelyest működőképes volt.Tökéletesen összpontosul benne a "vakság", hozzá nem értés és makacsság.Életveszélyes kombináció.A lakosságra nézve.
Az orvosnak sajnos nem érdeke semmilyen szempontból őt lebuktatni, ő az orvosnak csak egy nagyon jól fizető alany.Na de ez nekünk kerül sokba!
Halálbüntetést fontolgat, mert ismét kiraboltak egy trafikot? Talán egyszerűbb lenne leszedetni a fóliákat, nem?!De ahhoz még statisztikát csináltatna, szükséges-e.
Nagy az Isten állatkertje!Sajnos tényleg hibázik nála valami, de nem ő az egyetlen "beteg" politikus a mostani garnitúrában.Egy diliházból irányítják az országot, nem csoda, hogy itt tartunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!