Ha a Jobbik nyerné a következő választást a romák
elkezdenének randalírozni?
Figyelt kérdés
Szerintem akkor olyan káosz lenne itt, hogy nem tudnának rendet tartani a magyarok és kitörne egy polgárháború. :s Amit valószínűleg senki sem szeretne...
Tapolcán, Békéscsabán, Tiszavasváriban, Ózdon, Gyöngyöspatán (meg a többi helyen) se kezdtek el randalírozni.
Szerintem ha a Jobbik hatalomra kerül nem fognak a cigányok randalírozni, nem bombáz le minket az USA, nem irtjuk ki semelyik népcsoportot sem, de még a Marslakók se támadják meg a Földet.
2015. ápr. 28. 11:24
3/13 anonim válasza:
Ehez nem kell jobbik,a cigányokkal szembe már most sem lehet rendet tartani sajnos.
2015. ápr. 28. 11:26
4/13 anonim válasza:
Az attól függ, hogy lenne-e a háttérben bujtogatás, ügynöktevékenység. A Jobbik politikai ellenfeleinek kapóra jönne, ha megtörténne, amit írsz, mert kemény válaszreakciókat igényelne, és mindjárt beindulhatna a nemzetközi sajtóban a jajgatás, hogy "ugyemegmondtukhogyfasiszták", ha 2006-szerű állapotok lennének az utcákon, és a megmozdulók nagy része cigány lenne.
2015. ápr. 28. 11:49
5/13 Kulcsos7 válasza:
És ha tudná az emberek nagy része, mit művelenk az iskolában!! az szörnyű!! a feleségem tanár, de legtöbbször úgy jön haza, "hogy ezt nem lehet bírni"!!!
2015. ápr. 28. 11:52
6/13 anonim válasza:
Mindenki gyűlöli őket,mégis ki van nyalva a fenekük...
2015. ápr. 28. 11:56
7/13 anonim válasza:
Ha a jobbik nyerne, akkor maximum a balhés cigányok kezdenének bedurvulni egy picit, mert nem tetszene nekik, hogy be kell tartaniuk a törvényeket ugyan úgy mint minden más embernek.. A normális cigányok legtöbben még örülnének is, ha teljesen egyenlően lenne mindenki kezelve, és a cigányság se lenen ennyire ajnározva, mivel emiatt rengeteg gyűlöletet kapnak..
2015. ápr. 28. 12:34
8/13 anonim válasza:
Ha a jobbik bármilyen pozicióba kerülne az ellen a többségi társadalom nagy része is fellázadna. Főleg a szektás , dogmatikus baromságaik miatt.
2015. ápr. 28. 16:05
9/13 anonim válasza:
,,És ha tudná az emberek nagy része, mit művelenk az iskolában!! az szörnyű!! a feleségem tanár, de legtöbbször úgy jön haza, "hogy ezt nem lehet bírni"!!!,,
Nem csak a tanárok mennek haza úgy hogy nem lehet ezt bírni, 5-8 at úgy jártam ki hogy pár barna bőrű pajtás ott visított egész nap, verekedett, mindenkit terrorizált, tanároknak pofázott, és minden órát ellehetetlenített. Szerencse hogy most én elkerültem elméletibe, ők meg a szakosokat boldogítják..
2015. ápr. 28. 16:50
10/13 anonim válasza:
Nem kezdenének el randalírozni. Inkább a ballibek vonulnának ki csürheként az utcára, és randalíroznának, mert nem oda szavazott a magyar, ahová ők írták nekik elő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!