Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Elárulnátok, hogy mi a bajotok...

Elárulnátok, hogy mi a bajotok azzal, hogy Orbán Viktor szigorúan büntetné a korrupt tőkéseket és politikusokat, valamint pénzzel jutalmazná azt aki leleplezi őket?

Figyelt kérdés

Sok volt a mocskolódás amikor Orbán azt mondta,hogy pénzzel fogja jutalmazni azokat akik leleplezik a korrupt politikusokat.

Azt mondták,hogy aki őket leleplezi az megérdemli a nyilvános megaláztatást.

Azért azt megkérdezném tőletek ha a ti családotokat tette volna tönkre egy korrupt cég,tőkést stb. akkor is ezt mondanátok????

Megmagyaráznátok konkrétan,hogy milyen negatívumai vannak ennek a dolognak?

2015. jún. 6. 19:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti!

Nem vagyok fideszes!

Mondtam már,hogy nem Orbánt akarom védeni csak azt nem értem,hogy lehet olyan idióta valaki,hogy megveti azt aki leleplezi a korrupciót!

Mint már mondtam azt írta valaki az egyik oldalon ebben a témában,hogy aki leleplezi a korrupt képviselőket az megérdemli a nyilvános megaláztatást.

Egy szóval nem védtem Orbánt csak nem értem,mennyi esze van annak ilyet ír,hogy "aki leleplezi a korrupciót a megérdemli a nyilvános megaláztatást".

Az ilyen embereket utálom nagyon akik a becsület álarca mögé bújva követnek el becstelen dolgokat!

Ja és utolsó én nem drogozok úgy,hogy nem tudom miről beszélsz:P.

És mégegyszer,hogy világos legyen:NEM VAGYOK FIDESZES!!!!

2015. jún. 6. 21:08
 12/24 anonim ***** válasza:

"Egy szóval nem védtem Orbánt csak nem értem,mennyi esze van annak ilyet ír,hogy "aki leleplezi a korrupciót a megérdemli a nyilvános megaláztatást".

"....Az ilyen embereket utálom nagyon akik a becsület álarca mögé bújva követnek el becstelen dolgokat!

Ja és utolsó én nem drogozok úgy,hogy nem tudom miről beszélsz:P.

És mégegyszer,hogy világos legyen:NEM VAGYOK FIDESZES!!!!"

2015. jún. 6. 21:20
 13/24 anonim ***** válasza:
#12 vok. folytatom: Komolyan elhiszem mindezt neked. De akkor azt magyarázd meg, hogy a sok korrupcios ügyet amelyekben feljelentés is született, miért nem vizsgálja ügyészség, rendörség? Picit figyelj a hiradásokra is, ne csak a vezér hangját halljad! Ez határozottan emlékeztet arra az alapesetre, hogy a nyuszit ki kell ugratni a bokorbol. Magyarul, ha korrupt politikusrol akármilyen formában pofázol, jelentkezz, hogy elvegyük a kedvedet örökre az ilyesmitöl!
2015. jún. 6. 21:29
 14/24 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Nem konkrétan Orbánt akarom védeni csak olvastam róla neten,hogy pénzzel jutalmazná azt aki a korrupt politikusokat és tőkéseket leleplezi. "

Adott két város. A és B városok. A város egy kicsit nagyobb, területileg rosszabb terep. 260 millióból megoldja a közvilágítás-korszerűsítést, ugyanúgy LED-re, mint a kisebb B város, 400 milliónál is többől. B város kiírásában gyakorlatilag minden más cég kizárható, mint a győztes. Ez a győztes A város pályázatán tud hasonló ajánlatot adni, mint az ottani győztes (tud feleannyi lámpa-költséggel is dolgozni). Melyik cég a korrupt a törénetben, és melyik a "családi" vállalkozás? Nem kérek egy forintot sem érte, csak tisztességes vizsgálatot. Lebuktatnia nem a lakosságnak kell a csalókat, hanem a megfelelő szerveknek - ha hagyják őket függetlenül dolgozni.

2015. jún. 6. 23:42
 15/24 anonim ***** válasza:
Na mi lesz, jön Óceánia világa, ahol a gyerekek feljelentgetik a szüleiket? :D
2015. jún. 7. 00:28
 16/24 A kérdező kommentje:

Jól van akkor tudjátok mit???

Majd ha a ti családotokat teszi tönkre valami uzsorás vagy lakásmaffia stb. aztán az utcára kerültök miattuk,akkor is vessétek meg és szóljátok le azt aki fel meri jelenteni a céget!

Ilyen ostoba embereket!

Ti is örülnétek neki ha valaki leleplezné azt a céget amely teljesen elszegényített,kizsákmányolt titeket???

Vagy nem??????

Ott volt pl a Hajdú-Bét ügy(ezt most csak példának mondom) ha most a ti családotokból lett volna öngyilkos valaki akkor is elleneznétek a megbüntetését liBajnainak??

Tudom,hogy nem vonták emiatt őt se felelősségre de aki mégegyszer azzal jön,hogy én fideszes vagyok az olvassa el minden kommentemet szép lassan!

2015. jún. 7. 07:56
 17/24 anonim ***** válasza:

# 19/19 Időpont ma 07:56

A liBajnai elég szépen lebuktatott kérdező... ;-)

Olvass utána annak a Hajdú-Bét ügynek részletesebben.

Egyébként kérdező, huszonezredjére: viki elpuffogtatott egy üres lózungot. Ennek minek örüljünk? Tudjuk mindannyian, hogy ez csak szöveg. Még jó, hogy megy a mocskolódás.

Fogd fel a piroska és a farkasos utalásomat az első kommentek közt. Hátha.

2015. jún. 7. 08:53
 18/24 anonim ***** válasza:
Nyilván az a kormány fogja üldözni a korrupciót akinek a főügyésze (igen sajnos a főügyész a kormány háziállata a mostani helyzetünkben) egyetlen korrupciós vizsgálatot se indított, miközben Rogán háza locsolással nő, Habonynak nincs fizetése csak a világ divatmárkái választották modellnek, Lázárnak meg egy hétvégi kirándulás drágább, mint amikor az angol királynő országjáró körutat szervez. Az olyan friss dolgokról nem is beszélve, hogy fideszes polgármester kiír egy lakáspályázatot és MEGNYERI.
2015. jún. 7. 09:25
 19/24 anonim ***** válasza:
56%
Persze Questor Csabikát is gyorsan börtönbe került, csak hagytak időt nekik eltünteni a pénzt, meg az iratokat. :D
2015. jún. 7. 17:52
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem speciel az a bajom ezzel, hog hazugság.
2015. jún. 10. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!