Elárulnátok, hogy mi a bajotok azzal, hogy Orbán Viktor szigorúan büntetné a korrupt tőkéseket és politikusokat, valamint pénzzel jutalmazná azt aki leleplezi őket?
Sok volt a mocskolódás amikor Orbán azt mondta,hogy pénzzel fogja jutalmazni azokat akik leleplezik a korrupt politikusokat.
Azt mondták,hogy aki őket leleplezi az megérdemli a nyilvános megaláztatást.
Azért azt megkérdezném tőletek ha a ti családotokat tette volna tönkre egy korrupt cég,tőkést stb. akkor is ezt mondanátok????
Megmagyaráznátok konkrétan,hogy milyen negatívumai vannak ennek a dolognak?
Kedves utolsó előtti!
Nem vagyok fideszes!
Mondtam már,hogy nem Orbánt akarom védeni csak azt nem értem,hogy lehet olyan idióta valaki,hogy megveti azt aki leleplezi a korrupciót!
Mint már mondtam azt írta valaki az egyik oldalon ebben a témában,hogy aki leleplezi a korrupt képviselőket az megérdemli a nyilvános megaláztatást.
Egy szóval nem védtem Orbánt csak nem értem,mennyi esze van annak ilyet ír,hogy "aki leleplezi a korrupciót a megérdemli a nyilvános megaláztatást".
Az ilyen embereket utálom nagyon akik a becsület álarca mögé bújva követnek el becstelen dolgokat!
Ja és utolsó én nem drogozok úgy,hogy nem tudom miről beszélsz:P.
És mégegyszer,hogy világos legyen:NEM VAGYOK FIDESZES!!!!
"Egy szóval nem védtem Orbánt csak nem értem,mennyi esze van annak ilyet ír,hogy "aki leleplezi a korrupciót a megérdemli a nyilvános megaláztatást".
"....Az ilyen embereket utálom nagyon akik a becsület álarca mögé bújva követnek el becstelen dolgokat!
Ja és utolsó én nem drogozok úgy,hogy nem tudom miről beszélsz:P.
És mégegyszer,hogy világos legyen:NEM VAGYOK FIDESZES!!!!"
"Nem konkrétan Orbánt akarom védeni csak olvastam róla neten,hogy pénzzel jutalmazná azt aki a korrupt politikusokat és tőkéseket leleplezi. "
Adott két város. A és B városok. A város egy kicsit nagyobb, területileg rosszabb terep. 260 millióból megoldja a közvilágítás-korszerűsítést, ugyanúgy LED-re, mint a kisebb B város, 400 milliónál is többől. B város kiírásában gyakorlatilag minden más cég kizárható, mint a győztes. Ez a győztes A város pályázatán tud hasonló ajánlatot adni, mint az ottani győztes (tud feleannyi lámpa-költséggel is dolgozni). Melyik cég a korrupt a törénetben, és melyik a "családi" vállalkozás? Nem kérek egy forintot sem érte, csak tisztességes vizsgálatot. Lebuktatnia nem a lakosságnak kell a csalókat, hanem a megfelelő szerveknek - ha hagyják őket függetlenül dolgozni.
Jól van akkor tudjátok mit???
Majd ha a ti családotokat teszi tönkre valami uzsorás vagy lakásmaffia stb. aztán az utcára kerültök miattuk,akkor is vessétek meg és szóljátok le azt aki fel meri jelenteni a céget!
Ilyen ostoba embereket!
Ti is örülnétek neki ha valaki leleplezné azt a céget amely teljesen elszegényített,kizsákmányolt titeket???
Vagy nem??????
Ott volt pl a Hajdú-Bét ügy(ezt most csak példának mondom) ha most a ti családotokból lett volna öngyilkos valaki akkor is elleneznétek a megbüntetését liBajnainak??
Tudom,hogy nem vonták emiatt őt se felelősségre de aki mégegyszer azzal jön,hogy én fideszes vagyok az olvassa el minden kommentemet szép lassan!
# 19/19 Időpont ma 07:56
A liBajnai elég szépen lebuktatott kérdező... ;-)
Olvass utána annak a Hajdú-Bét ügynek részletesebben.
Egyébként kérdező, huszonezredjére: viki elpuffogtatott egy üres lózungot. Ennek minek örüljünk? Tudjuk mindannyian, hogy ez csak szöveg. Még jó, hogy megy a mocskolódás.
Fogd fel a piroska és a farkasos utalásomat az első kommentek közt. Hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!