Mi kivetnivalót találsz a Jobbik PROGRAMJÁBAN? Miért?
Na én végig olvastam a nagy libsi "értelmiségi" érveit, csak úgy árad belőle a szociális érzéketlenség: nehogy támogassuk már az anyákat, sőt b*sszuk ki őket, nehogy már kapjanak támogatást a családok, nincs szükség gyerekre, sőt a családi adózás is rossz, na ez a liberális tolerancia. Meg nehogymár emeljük a tesi órák számát, majd a sok lufifejű gyerek, az olyan menő lesz. Aztán megtudjuk tőle azt is, hogy cigánybűnözés nincs. És az energiaszektor állami kézbe? Az sem szép, elvégre jó dolog fizetni többet. Környezetvédelem? Áh, az már fasizmus.
Na ezek után remélem, hogy a hozzád hasonló libsi "értelmiséginek" tényleg nem lesz jó egy nemzeti kormány, tudod ez esetben elhagyhatod az országot, Rotterdamig meg se állj! :)
"Országos lakásépítési programot indítunk az önkormányzatok bevonásával a családi házas lakásépítés – mint legmagasabb kategóriájú élettér – minél szélesebb körű megvalósítása érdekében"
Mégis miből, mért fizesem én xy ház építését mikor a saját garzonomat is alig tudom fenntartani?
Differenciált oktatást támogatjuk, a gazdag orvos gyerekek más épületbe járjanak, mint a gyerekét egyedül nevelő ápolónőé.
Szükségesnek tartjuk, hogy a közéletben visszaállítsuk a pedagógusi hivatás megbecsültségét, az oktatási intézményekben pedig a rendet.... Hogyan, mert az hogy alkesz tanárok verhesék a gyereket nem megoldás.
Kötelezővé tesszük a hittant vagy erkölcstant, melynek célja hazánk keresztény alapokon nyugvó gyökereinek
erősítése, a követendő normák elsajátítása, megértése.
Követendő lesz megkeresztelkedni, Ha ateista vagyok elvisz egy gárdista és lecsukat.
Elképzeléseink szerint a magyar tanulók az általánosban egy, középiskolában pedig két idegen nyelvet sajátítanának el magas szinten.
Hogyan, miből lenne rá pénz?
iskolának alkalmaznia kell pedellust, aki gondnoki, portási feladatai
mellett kellő eréllyel és tekintéllyel tudna fellépni a tanulók, sőt a tanárok védelmében, őket érő inzultus esetében.
Állami pénzenpiás verő embert minden iskolába?
"Amivel nem értek egyet:
- kötelező hitoktatás
- a (katolikus) egyház szerepének növelése az államban
- abortusz betiltása "
És még a nácik csináltak holokausztot? Többet mészároltok ti még az anyja hasában..
"de ha körbenézel, van mindenre pénz, 4es metró csak 500milliárdnál jár,"
Már bocs de az nem a metró. Az még az ötszázmilliót is szerényen üti meg.. 500milliárdból már kaliforniáig fúrtak volna :) ha tényleg ötszáz milliárdot írtak ki rá akkor azt ellopták..
"Egyedül a szociális kártyát találom kib*sznák, mert ha közmunkát adunk"
nyugi ezt én sem fogom támogatni.
"Jobbik nem a pesti értelmiség pártja, nem fogok rájuk szavazni. "
Mért kéne hogy mindenki a büdös köcsög pesti pics@ját nyalja? Van ott elég paraszt, vessenek maguknak...
"Én pl cseh tejet iszom, és hetven forintot spórolok literenként. "
Remélem orvosra költöd.
Na ezen a hódarcún úgy felcsesztem magam mint még tán soha senkin:
"Az egész egy nagy lutri. Nem véletlenül nem tudjuk eladni a terményeinket, nagy dőreség lenne mezőgazdasági országgá átalakulni, és azt tenni meg fő profilnak. "
-Mélyen tisztelt csökkent értelmű barátom! Te mit zabálsz? a pesti aszfaltot? (mondjuk mást nem is adnék neked)
"Minden nyáron tömegével jönnek a gazdák, hogy rossz volt a termés, kompenzáljanak. Változik a klíma, minket érint talán a legjobban, de nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni"
-Szerintem életedben két kiló gabonát nem termeltél még meg. Miről dumálsz már? Ez a 'ha hallgattál volna..' tipikus esete.
Mezőgazdász diplomád van vagy mi a szent trágya?? Sosem láttál még termőföldet?
"- A banki hitelnél a 6-12 hónap közötti fizetésfelfüggesztés, ha a hitel három évnél hosszabb futamidejű. Ebbe szerinted melyik bank menne bele? Ki fognak menni az országból, aminek lehet tapsikolni, de ne kelljen megtudnod, milyen az, amikor csak egy állami bank van. "
-Mert te tudod? Mikor egy állami bank volt az országban te még zacskóba kakkantottál és kented szét a falon.
"- A többnyire alulképzett, munkanélküliek számára biztosított munka: le-he-tet-len. Nem tudsz mindenkinek munkát adni, abba rokkant bele az ország, hogy 3 dolgozó emberre jutott 3 sanyibácsi, akik bementek a melóhelyre, és kártyáztak. "
-Te gazdasági analfabéta! Szerinted miért ásnak sokan diplomával gázárkot?? Vagy mennek el takarítani? Fordítva még nem láttam soha. Egy segédmunkásnak sem kellett beugrani hogy helyettesítsen az irodádban te t*pló.
"- Vállalkozói Magyarigazolvány: Ezen percekig röhögtem. Tehát, nem jónak kell lennie annak a vállalkozásnak, hanem magyarnak. Ez kb a Jobbik filozófiája is. "
-Te psichopata vadállat! hát idd te kínai pohárból a cseh tejed! Attól mért kéne másoknak is? Te értelmi fogyatékos, miért olcsóbb a cseh tej? Az ottani tehén levegőt legel, a szállításért meg még a csehek fizetnek??
Én sajnos nem tudok rajtad percekig röhögni...
"- külföldi nem szerezhet földet: Ki is vágnak minket az euból."
-Nagy veszteség lenne. Mért nem költözöl Brüsszelbe EU hátsót nyalni?
"Az anyák támogatása a munkahelyen: Nagyon jó. Tehát akkor azért ne kapjon állást egy fiatal pályakezdő, mert felveszik Mancikát, akinek annyi az összteljesítménye, hogy szült."
-Barátom annyira ostoba vagy hogy az már fáj. Vagy téged a kutya kölykedzett?
"Képesítés nélküli cigány pedagógusok: Biztos sokat tudnak majd segíteni, mint általában a képesítés nélküli bármik. "
-Hát nálad az öt elemivel rendelkezők többet tudnak az biztos.
"Ugyanez vonatkozik az óvodákra, a hányinger fog el, amikor 5-6 éves gyerekekkel úgy énekeltetik a himnuszt, hogy azok azt se tudják, miért csinálják. "
-Engem mikor egy ilyen csíra írását olvasom.
"Kötelező hit vagy erkölcstan: mindkettőnek az alapja a kereszténység. Nem kérek belőle, szabadgondolkodó vagyok, nem kötve a kereszténységhez, és ne vegyük el annak a lehetőségét, hogy más is szabadgondolkodó lehessen."
-Neveld a kölköd bűnözőnek. Megérdemled.
"- a tanulók kis létszáma esetén biztosítják a fejkvótát: MEGINT CSAK AZ ÉN ADÓMBÓL! Nem akarok azért fizetni, hogy Nyírbükkönyösön legyen vályogtetős kisiskola! "
-Ne is te büdös gyökér, elég ha Nyírbükkönyös fizeti a te metród.
"- Állami program a külföldön is forgalmazható, a magyar történelem dicsőséges korszakát bemutató filmek készítésére: á-há. Értem. A történelmi realizmus smafu, a lényeg, hogy mi nyertünk. Konkrétan melyik dicső eseményre gondolnak, amikor utoljára mátyás idején nyertünk csatát? "
-Gyanítom hogy az akasztásod szeretnék megfilmesíteni.
"- Magyarország keresztény gyökereinek leszögezése: Az európai unióban sem alapérték a kereszténység ( a zsidóság sem, mielőtt valaki megszólalna) akkor nálunk miért legyen? "
-Mert nem mindenki hozzád hasonló b*romarcú EU majom.
"A honvédelem fejlesztése: Melyik uniós vagy nato tagállam fog minket megtámadni?"
-Tudsz te valamit a politikáról egyáltalán????
"A lisszaboni szerződés elutasítása: Igen, vágjanak ki minket az unióból. De jó lesz. Majd barátkozunk Iránnal."
-Mondom én gyermekem, Brüsszelben a helyed.. lehet tolni arrébb a kerékpárt!
"Csak ismételni tudom magam: nekem, a pesti értelmiséginek semmiféle "szebb jövőt" nem hozna a Jobbik, maximum annyit, hogy írhatnék Mátyás királyos mesekönyvet, amit dotálnának államilag. Rémálom amit akarnak."
-Látszik hogy pesti paraszt vagy, fölösleges hangoztatni.
Commented by: Magicman
Csendőrség,reklámadó,iskolákban kötelező hittan,Szociális kártya és szociális boltok,Rtl klub és Tv2 megszüntetése,regisztrált élettársi kapcsolat eltörlése,zérótolerancia a jogalkotásban és jogalkalmazásban,halálbüntetés bevezetése,A haderő fejlesztése,Nemzeti gárda,Magyar hadi ipar megteremtése,
gyermekneveléshez szükséges eszközök adójának áfáját 0%-ra csökkentése.Kötelező Vasárnapi pihenőnap.Kárpát medencei Ifjúsági olimpiát.Iskolákban kötelező pedellus alkalmazása.A kultúrális járulék visszaállítása.A földek müvelésből kivonásának járadéka 10x-esére emelése.Újra kívánják éleszteni az alföldi tanyavilágot,mint életformát,és még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!