Miért provokálnak az MSZP pártiak? Egyáltalán milyen jogon szólnak be?
Lehordják azt aki Jobbikra szavaz...
Talán nem képesek felfogni hogy a többség utálja az MSZP-t?
Vagy nem hisznek a demokráciában?
én nem értem...
.:D
vedd le a szemellenzőt, barátom!!
uganezt csinálja a nyomi Jobbik is meg a Zsidesz is..kampány van!!!!!ennek ez a lényege!!!Mindenki fikáz mindenkit!
"Egyáltalán milyen jogon szólnak be?"
"Vagy nem hisznek a demokráciában?"
- Khm, khm... :)
A Jobbik táborában csak egyik irányba működik a demokrácia és a szólásszabadság, ugye? Na, de majd a köcsög.info úgyis felnyomja az össze e-mailcímét, ne félj! ;)
a Jobbik félelmetesen ostoba.szó szerint.
pont annyira ellenségesek és akarnokok mint a többi pért.a követőik meg mint a pincsikutyák mennek utánuk...
KAMPÁNY van,tehát mindenki azt mond a másik pártra amit akar!!!az összes párt a saját malmára akarja hajtani a vizet.Nincs kivétel.tehát az MSZP se tesz valójában semmi megbotránkoztatót!!
értem én hogy kampány van
De ez zavar hogy össze vissza ugatnak hogy ilyen tudatlan vagyok meg olyan csőlátású paraszt... azért álljon már meg a menet..
mondjuk már ott tartok h inkább leszarom, mert ez a hülye választás is csak összeusztíja az embereket, és csak harag lesz
Üdvözlettel : egy állítólag tudatlan Jobbikos, aki már leszarja ezt az egész szavazást
"Talán nem képesek felfogni hogy a többség utálja az MSZP-t?"
volt már ilyen. olyan is volt, hogy szerették. majd megint fogják szeretni. vagy nem. meglátjuk.
"Vagy nem hisznek a demokráciában?"
én egyébként nem hiszek benne. viszont tudok benne létezni.
mellékesen a Jobbik elött volt már olyan párt, ami acsarkodásra és hordószónoklatokra épített. az eltünt a süllyesztőben. szerintem a Jobbik is el fog. csak idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!