Készülőben a nagy Fidesz-MSZP koalíció? Véleményed róla? Egyáltalán tényleg készülőben van?
Figyelt kérdés
A magánvéleményem annyi róla, hogy nem lepődtem meg és lepődnék meg, mert szerintem annyi a különbség, hogy az egyik narancssárga, a másik piros. De vajon tényleg így összefognak a radikális igazság ellen?2010. febr. 24. 18:25
11/21 anonim válasza:
Szerintem kizárt hogy ezek ketten összeálljanak. A blődségekkel átvert, és beetetett szavazóiknak ezt azért nem tudnák beadni, akármennyire is hiszékenyek.
12/21 anonim válasza:
itt a bizonyíték, és ez csak a kezdet...
13/21 anonim válasza:
15/21 anonim válasza:
"Ne rákozz, mocskos cigányszokás."
Jó, hát f@szozhatok is, nekem 8.
"Milyen 2/3ról beszélsz? :)"
Mekkorát fogsz te csodálkozni...
16/21 bumbi02 válasza:
a fidesznek nem h 2/3 a nem lesz, de még az 50 is épp hogy meg lesz neki... max 51-52% véleményem szerint... és hát végre lenne valami értelmes döntés az országban h ha nagy koalicot csinálnának..
17/21 anonim válasza:
19.39:
Hallottál már a HírTv-ről?
Nos egyik este az egyik műsorban azt elemezték,hogy a Fidesz ha megnyeri a választásokat akkor elképzelhető,hogy a baloldallal együtt fog kormányozni,hiszen van rá példa Európában,gondolom nem a Munkáspártra gondoltak...
18/21 anonim válasza:
Te az MSZP-t baloldalnak nevezed?
19/21 anonim válasza:
Véleményem szerint a fidesznek közel nem lesz meg a 2/3, és kérdezem, a jobbik mitől szélsőségesebb, mint a két "nagy"párt?
20/21 anonim válasza:
21.50:én nem,de a Fidesz,meg az Mszp igen.Én meg egyikhez sem tartozok...
Viszont olvasok újságot és nézek híreket,politikai műsorokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!