Mesélnétek nekem a "harcos" eszmékről? A radikális hazafiakról
Nem kérdező, aki radikális harcos akar lenni, nem feltétlenül Hitler párti. Csak végtelenül buta. Az ok rendkívül egyszerű. A dolgok mindig sok lépésből állnak. aki csak a következőt nézi, gyakran már csak egy lehetősége lesz: szakadékba lépni.
Gondold magad a kiirtott indiánok helyébe, ők mit érezhetnek, ma a leszármazottaik mégis együtt építik a (most már közös) hazájukat gyilkosaik leszármazottaival. Választhatták volna a haragot és a kipusztulást is.
A vendetták világában egész családok pusztultak ki írmagostul. Kinek jó ez? Nem e családoknak, az biztos. És ma sokkal nagyobbak a gyilkolási lehetőségek, magad is tapasztalhatod.
Azt a rettenetes haragot megértem egyébként. Azt is tudom, miből táplálkozik. A tudatlanságból. Egy szempontból nézed, pedig még sok száz van. És erősen tud ám a kép változni több nézőpontból.
Nagy háborúk (így a II. vh. is) mindig egy kis csoport hatalomvágyából és nagyon nagy tömegek meghülyítéséből következnek be. Sose a bűnös hal meg, vagy legalábbis nem mind. Annál több ártatlan.
Radikálisnak egyetlen dologban érdemes lenni. Új dolgok felfedezésében, legyen az tudomány, művészet, vagy akár politika. A lényeg, hogy mindig sok ember jobbulását eredményezze másokkal szemben való igazságtalanság nélkül.
A válaszokból látszik,milyen alapos munkát végzet ta szabadkömüves-liberális, ,majd azelött a kommunista agymosoda.
A radikális hazfiak isteni kegyelme,hogy meg tudnak maradni magyarnak,és hazafinak, egy ellentétes világban,és mernek szembeszállni a "relista,haladó,modern"nyitott,stb világgal,mely a mostani külföldi kizsákmányolók,és hazai csicskásainak/MSZP,DK,stb/ fedöszava.
Aki ma radikális,az egy független ,tisztánlátó ember a ránk kényszeritett szabdelvü katyvaszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!