Tudtátok, hogy néhány éven belül Magyarország lakosságának 50%-a cigány lesz?
13:22-es vagyok.
"Nyilván nagyon hazafi vagy és tájékozott vagy a Jobbik programjáról! Te ne is szavazz rá, nem vagy rá méltó..."
Se nem vagyok hazafu se nem vagyok tájékozott a jobbik programjáról se nem fogok rájuk szavazni(senkire sem), ezért mondtam hogy csak szimpatizálok. Ez nem jött be:) Össze vissza sületlenséget beszélsz, de mindegy, csak annyit akartam közölni veled hogy ne túlozz mert semmi értelme.
16:58
Lehetne annyi eszed hogy megnézd melyik kommentből idéztem amire válaszolok. Nem mondom meg:P-.-'
16:54
KÍVÁNOK NEKED CIGÁNY SZOMSZÉDOKAT :)
20:41
Pff bölcsebb lett volna hallgatnod, ezzel csak elismerted hogy nem tudod megvédeni az álláspontodat, szellemi nyomoronc...
Amúgy lol nem csak hogy gyenge beszólás de ismételten mellé lőttél mivel az egyik szomszédom cigány és semmi gond köztünk.
Azt elfelejtettétek, hogy nem csak az a gond, hogy a magyarok kevesebb gyereket vállalnak, hanem az is, hogy később. Egy átlag 16-17 éves (Budapesten inkább 18 éves) cigány lány már simán szül (mivel semmi más egyéb életcélja nincs, nem tervez dolgozni menni, nem tervez tovább tanulni), míg a magyarok jóval 20 felett alapítanak családot.
Tehát családot alapítanak, nem pedig az ösztöneiket kielégítve felelőtlenül szaporodnak a többségi táradalom terhére - amit ők ugye család szeretetnek hívnak. Persze, a magyarok nem szeretik a gyerekeket...
Bocs ha vége kicsit fajgyűlölő lett:)
Szóval a cigány nők rendszerint 35-40 évesen már nagymamák. Sok magyar nő 30 felé szüli meg az elsőt. 50-60 év elteltével már egy teljes generáció előnyük van a cigányoknak. Azért az nem semmi. Ráadásul ennek nagy része valljuk be nem éppen lesz hasznos tagja a társadalmunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!