Tudtátok, hogy néhány éven belül Magyarország lakosságának 50%-a cigány lesz?
Figyelt kérdés
(én nem ezért szavazok a Jobbikra, de nyilván inkább magyart választok szomszédnak....)2010. febr. 20. 12:38
1/37 anonim válasza:
Valami statisztikát is fel tudsz mutatni?
2/37 anonim válasza:
Néhány évnél azért többről van szó. Mondjuk 1-2 évtized. Statisztika nem kell, elég ha körülnézel (pl. kinek hány gyereke van), legalább is errefelé.
4/37 anonim válasza:
A másik 50% meg zsidó, ugye?
Van egy olyan érzésem, hogy ez jóslat is valamelyik nagyon hiteles turulsuhogásos honlapról származik...
5/37 anonim válasza:
Lol, ez nagyon gyenge kampány duma, inkább az ellenkezőjét váltod ki annak mint amit kívánnál, azaz kiábrándítasz néhány embert(pl engem) aki a jobbikkal szimpatizál, ugyanis ez hazugság, a pár év nem jelenthet többet 10 évnél, tehát ez elég valószínűtlen, hacsak nem terjed el pár hónapon belül olyan vírus ami a magyarokat megöli a cigányokat meg nem:D
6/37 anonim válasza:
Hmm. Elgondolkodtató. Ha továbbra is szülik a pulyákat minden évben egyet akkor. Nem meglepő.
7/37 anonim válasza:
A néhány év nem igaz.
De egy 10-15-20 éven belül gond lehet, ha ez így folytatódik...
8/37 anonim válasza:
nem hülyeség, cska meg kell nézni az iskolás gyerekeknél az arányt... a mi városunkban jelenleg az alsós gyerekek 50%-a máris cigány...a szomszéd városban a 80%-ot is elérik sajnos...ez az arány mutatja, hogy kb 10 év múlva mi lesz az arány...
9/37 anonim válasza:
Jó bizonyos helyeken lehet. Ez olyan mintha Harlemben azt mondanád hogy néhány éven belül 70% lesz a négerek aránya és tényleg igaz.
Én meg olyan iskolába jártam ahol elvétve volt 1-2
10/37 anonim válasza:
50% nem lehet.... mégha a mostani óvodások 50%-a cigány akkor sem, mivel nem csak az óvodások tartoznak bele Magyarország lakosságába. Az lehet, hogyha ezek fölnőnek, akkor abban a korosztályban 50%+ lesz a c-kategóriások aránya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!