Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tudtátok, hogy néhány éven...

Tudtátok, hogy néhány éven belül Magyarország lakosságának 50%-a cigány lesz?

Figyelt kérdés
(én nem ezért szavazok a Jobbikra, de nyilván inkább magyart választok szomszédnak....)
2010. febr. 20. 12:38
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
51%

"Valami statisztikát is fel tudsz mutatni?"

kénezel az ablakodon -.-'

2010. febr. 20. 13:43
 12/37 anonim ***** válasza:
56%
Azabaj hogy már a mostani arányok mellett is elvagyunk nyomva , akkor milesz később?
2010. febr. 20. 13:48
 13/37 anonim ***** válasza:
62%
Nem kell ehhez statisztika csak józan ész...míg egy cigány asszony meg szül 6-8 gyereket addig a magyar 2-t max. Tehát ha ez a remek segélyezési rendszer folytatódik akkor 10-20 éven belül tényleg a lakosság fele cigány lesz.
2010. febr. 20. 14:15
 14/37 anonim ***** válasza:
67%
Istenem, látszik hogy mennyi begyepesedett, szűk látókörű panelproli(tisztelet a kivételnek) van itt, és okoskodik itt ahelyett hogy körülnéznétek hogy mi folyik itt.Igen, manapság a születendő gyerekek fele cigány származású, vannak statisztikák is.Ha bizonyítékot akartok menjetek el vidékre, én amikor Ózd felé mentem sok falun átmentem és a legtöbb falu utcáin magyar embert nem lehetett látni, és ez halál komoly!
2010. febr. 20. 14:35
 15/37 anonim ***** válasza:
58%
Ha én kinézek az ablakomon egy kertet látok nagy fával.
2010. febr. 20. 14:40
 16/37 anonim ***** válasza:
71%
Akkor nem látod a fától a cigányt.
2010. febr. 20. 14:47
 17/37 A kérdező kommentje:

Már bocsánat, de nem kampányolok! Nyilván nagyon hazafi vagy és tájékozott vagy a Jobbik programjáról! Te ne is szavazz rá, nem vagy rá méltó...

Én is szeretnék gyereket, de ehhez halálra kell dolgoznom magam, bezzeg a szomszéd cigány asszonynak soha nem kell dolgozni, ő mégis a hatodik gyerekét tudja szülni!

2010. febr. 20. 15:01
 18/37 A kérdező kommentje:
13:22 -nek szólt
2010. febr. 20. 15:02
 19/37 anonim ***** válasza:
67%

Ma minden 8 év alattinak a fele cigány! Magyarországon az egy családra jutó gyerekszám 1,2, amiből a magyaroknál 0,6 (tehát kevesebb mint 1 gyerek jut egy magyar párra), és a cigányoknál meg 6,4 gyerek ugyanez az arány! Na most nem kell közgazdász végzettség, hogy ha erre a kiinduló adatra ráillesztünk egy exponencionális növekedési görbét megkapjuk, hogy maximum 10 év kell, hogy több cigány legyen mint magyar itthon...

De! Még meg lehet ezt fordítani! Minden magyar lány szüljön minnél több gyereket, és kezeljük felelősségtudatosabban a népesedési politikát! "Gyerekgyártó kisiparos", ahogy ők mondják - mint foglalkozásnak- meg kell szűnnie... komoly kötelezettésekhez kell illeszteni a gyerekvállalást!

2010. febr. 20. 16:29
 20/37 anonim ***** válasza:
Legalább nem lesz cigányüldözés! S
2010. febr. 20. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!