Miért erőltetik a kommunisták a téziseiket és rendszerüket, amikor csúfosan megbukott az mindenhol?
Figyelt kérdés
Az imádott rendszerük kapott időt arra, hogy bizonyítson. Na már most ez nem történt meg, tudjuk, hogy bukott minden 90-ben, tehát nem jártak sikerrel. Akkor miért erőlködnek még mindig, propagálják téziseiket itt is és akarnak visszatérni a bukásra született rendszerbe ?
Józan eszű ember tudja, ha valami nem vált be, kudarcot vallott, akkor azt nem vesszük elő másodjára.
Vagy a bukott, kudarcot vallott kifejezés mely része nem érthető?
2015. ápr. 9. 23:09
21/21 anonim válasza:
Hát ismerek marhákat akik annó még Kádár elvtársal vadásztak eggyütt és hisznek a rendszerben. Én speciel jómagam is baloldali/kommunista gondolkodású vagyok de nem hiszek Leninben/Kádárban/Sztálinban. Én úgy gondolkodom , hogy amit ők csináltak az nem kommunizmus volt hanem annak ellentétje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!