Miért erőltetik a kommunisták a téziseiket és rendszerüket, amikor csúfosan megbukott az mindenhol?
Az imádott rendszerük kapott időt arra, hogy bizonyítson. Na már most ez nem történt meg, tudjuk, hogy bukott minden 90-ben, tehát nem jártak sikerrel. Akkor miért erőlködnek még mindig, propagálják téziseiket itt is és akarnak visszatérni a bukásra született rendszerbe ?
Józan eszű ember tudja, ha valami nem vált be, kudarcot vallott, akkor azt nem vesszük elő másodjára.
Vagy a bukott, kudarcot vallott kifejezés mely része nem érthető?
"Leginkább a most kormányon levő áljobboldali kormány húz az oroszok felé, és államosít gőzerővel."
Ezeknek mi köze a jobb- vagy baloldalisághoz? Az államosítás egy szervezeti, gazdasági intézkedés. Nincs köze a fenti ideológiákhoz. Hitler is államosított. Akkor ő is kommunista volt?
Az oroszokhoz húzásnak pedig végképp semmi köze ehhez, tekintve, h már rég nem kommunisták. Szovjetunió széteséséről hallottál?
Én lennék Giorgio :D Liberálisozni akkor kezdek, mikor megjelennek itt a "liberálisok" - mármint azok, akik ész nélkül középkoriznak, 30/40-es évekbeliznek, keresztényeznek, nemtelenítenek és nudiznak - azt meg valljuk be, nem csak nálam nyitja ki a bicskát a nemtelenítő ökörségük, hanem másoknál is, az olyan agymenéseiknél könnyen összejön a 70 hozzászólás is.
Meg nekem nem minden liberálissal van bajom, engemet csak azok irritálnak, akik erőszakosan térítenek és vallják a legképtelenebb dolgokat, mint a kommancsok.
Se az MSZP-t, se a DK-t nem minősítem baloldalinak ideológia alapján, nekik csak a szavazóik vannak a szocializmusban ragadva és a szenilitás miatt hiszik, hogy visszahozzák azt.
"Akik azt mondják, hogy a jobboldali pártok (Fidesz, Jobbik) kommunisták, azok nézzenek utána a fogalmaknak, mert nagyon el vannak tévedve.
A Fidesz épp most építi le a szociális államot. Ez aztán a baloldaliság.
Azon kívül a szocializmus jellemzője az internacionalizmus, vallás elvetése, társadalmi egyenlőség hirdetése...
Melyik illik a Fideszre?
Itt Magyarországon nagyon nagy kavarodás van a fejekben a jobb- és baloldaliságot illetően."
!!!
Ez mondjuk az én szövegem... Emlékszem, h szó szerint ezt írtam egy másik kérdésnél.
Kérdező, te meg ugyanezt a rizsát hajtogatod már egy ideje. A "modern Robin Hood-ok" írásodból egyből rájöttem, hogy miért olyan ismerős a szöveged, két napja ugyanezzel próbálkoztál be.
A DK-sok meg a többi ballibsi hogyan hajtogathatná már a kommunista tanokat, amikor olyan kapitalisták, hogy még Bush is pironkodna tőlük?
Vannak közöttük tényleges liberálisok, vadkapitalizmust vallók is, de csomó Kádár nyugger meg beszívott fiatal is van közöttük:
Kérdező, nem tudom hány éves vagy, de szerintem fogalmad nincs, mi az a kommunizmus, és hogy ma ebben az országban kik a valódi kommunisták. Nézz csak körül, hogy melyik ciklusban folyt a legnagyobb lenyúlás és államosítás. Valószínűleg végigdübörgött rajtad a Fidesz választási gyűlöletkampánya, ami kb. 2002. óta folyamatosan mossa az agyakat, és közben sajnos te is elfelejtettél gondolkodni. Nem azt mondom, hogy a baloldal szentekből áll, de ilyen nyílt és pofátlan rablást már jó ideje nem láttam. Szóval ne azt fröcsögd, amit a Fideszesek elvárnak tőled, hanem járj nyitott szemmel és gondolkodj.
Én nagyon nem akarom visszahozni a kommunizmust, és éppen ezért utálom a Fideszt. Ne keverd össze a pártpropagandát a tettekkel.
"Kérdező, nem tudom hány éves vagy, de szerintem fogalmad nincs, mi az a kommunizmus, és hogy ma ebben az országban kik a valódi kommunisták. Nézz csak körül, hogy melyik ciklusban folyt a legnagyobb lenyúlás és államosítás. Valószínűleg végigdübörgött rajtad a Fidesz választási gyűlöletkampánya, ami kb. 2002. óta folyamatosan mossa az agyakat, és közben sajnos te is elfelejtettél gondolkodni. Nem azt mondom, hogy a baloldal szentekből áll, de ilyen nyílt és pofátlan rablást már jó ideje nem láttam. Szóval ne azt fröcsögd, amit a Fideszesek elvárnak tőled, hanem járj nyitott szemmel és gondolkodj.
Én nagyon nem akarom visszahozni a kommunizmust, és éppen ezért utálom a Fideszt. Ne keverd össze a pártpropagandát a tettekkel."
Miért a mostani "kommunistákkal" foglalkozol te és mások ennél a kérdésnél, amikor a történelmi kommunisták méltatóiról szól a kérdés ?
#18:
Szellemekkel és egyedi bolondokkal felesleges harcolni, de ahogy elnézem, ezek sajnos nem egyedi bolondok, hanem konkrétan a Munkáspárt meg a DK / Együtt / Milla / MLP netes kommandója teljes "támadásba" lendült. Úgy, mint tavaly április 6. előtt a Hitgyülisek ugyanebben a rovatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!