Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért erőltetik a kommunisták...

Miért erőltetik a kommunisták a téziseiket és rendszerüket, amikor csúfosan megbukott az mindenhol?

Figyelt kérdés

Az imádott rendszerük kapott időt arra, hogy bizonyítson. Na már most ez nem történt meg, tudjuk, hogy bukott minden 90-ben, tehát nem jártak sikerrel. Akkor miért erőlködnek még mindig, propagálják téziseiket itt is és akarnak visszatérni a bukásra született rendszerbe ?

Józan eszű ember tudja, ha valami nem vált be, kudarcot vallott, akkor azt nem vesszük elő másodjára.

Vagy a bukott, kudarcot vallott kifejezés mely része nem érthető?

2015. ápr. 9. 23:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Leginkább a most kormányon levő áljobboldali kormány húz az oroszok felé, és államosít gőzerővel."

Ezeknek mi köze a jobb- vagy baloldalisághoz? Az államosítás egy szervezeti, gazdasági intézkedés. Nincs köze a fenti ideológiákhoz. Hitler is államosított. Akkor ő is kommunista volt?

Az oroszokhoz húzásnak pedig végképp semmi köze ehhez, tekintve, h már rég nem kommunisták. Szovjetunió széteséséről hallottál?

2015. ápr. 10. 00:02
 12/21 A kérdező kommentje:

Én lennék Giorgio :D Liberálisozni akkor kezdek, mikor megjelennek itt a "liberálisok" - mármint azok, akik ész nélkül középkoriznak, 30/40-es évekbeliznek, keresztényeznek, nemtelenítenek és nudiznak - azt meg valljuk be, nem csak nálam nyitja ki a bicskát a nemtelenítő ökörségük, hanem másoknál is, az olyan agymenéseiknél könnyen összejön a 70 hozzászólás is.

Meg nekem nem minden liberálissal van bajom, engemet csak azok irritálnak, akik erőszakosan térítenek és vallják a legképtelenebb dolgokat, mint a kommancsok.

Se az MSZP-t, se a DK-t nem minősítem baloldalinak ideológia alapján, nekik csak a szavazóik vannak a szocializmusban ragadva és a szenilitás miatt hiszik, hogy visszahozzák azt.

2015. ápr. 10. 00:09
 13/21 anonim ***** válasza:

"Akik azt mondják, hogy a jobboldali pártok (Fidesz, Jobbik) kommunisták, azok nézzenek utána a fogalmaknak, mert nagyon el vannak tévedve.

A Fidesz épp most építi le a szociális államot. Ez aztán a baloldaliság.

Azon kívül a szocializmus jellemzője az internacionalizmus, vallás elvetése, társadalmi egyenlőség hirdetése...

Melyik illik a Fideszre?

Itt Magyarországon nagyon nagy kavarodás van a fejekben a jobb- és baloldaliságot illetően."

!!!

Ez mondjuk az én szövegem... Emlékszem, h szó szerint ezt írtam egy másik kérdésnél.

2015. ápr. 10. 00:14
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, te meg ugyanezt a rizsát hajtogatod már egy ideje. A "modern Robin Hood-ok" írásodból egyből rájöttem, hogy miért olyan ismerős a szöveged, két napja ugyanezzel próbálkoztál be.

A DK-sok meg a többi ballibsi hogyan hajtogathatná már a kommunista tanokat, amikor olyan kapitalisták, hogy még Bush is pironkodna tőlük?

2015. ápr. 10. 00:33
 15/21 A kérdező kommentje:

Vannak közöttük tényleges liberálisok, vadkapitalizmust vallók is, de csomó Kádár nyugger meg beszívott fiatal is van közöttük:

[link]

2015. ápr. 10. 00:59
 16/21 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 10. 00:59
 17/21 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, nem tudom hány éves vagy, de szerintem fogalmad nincs, mi az a kommunizmus, és hogy ma ebben az országban kik a valódi kommunisták. Nézz csak körül, hogy melyik ciklusban folyt a legnagyobb lenyúlás és államosítás. Valószínűleg végigdübörgött rajtad a Fidesz választási gyűlöletkampánya, ami kb. 2002. óta folyamatosan mossa az agyakat, és közben sajnos te is elfelejtettél gondolkodni. Nem azt mondom, hogy a baloldal szentekből áll, de ilyen nyílt és pofátlan rablást már jó ideje nem láttam. Szóval ne azt fröcsögd, amit a Fideszesek elvárnak tőled, hanem járj nyitott szemmel és gondolkodj.

Én nagyon nem akarom visszahozni a kommunizmust, és éppen ezért utálom a Fideszt. Ne keverd össze a pártpropagandát a tettekkel.

2015. ápr. 10. 04:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha tényleg te vagy Giorgio, akkor kár belemenni ebbe az elemzésbe, mert te egy vagy az itt levő futóbolondok közül, akikkel kár leállni. Pont az olyanokra monmdtam, hogy barmok és szrd le őket, mint amilyen te vagy. És látatlanban mondtam, nem személyeskedésből. Ez van. Te ezt sosem fogod megérteni, mert egy vagy közülük.
2015. ápr. 10. 09:11
 19/21 A kérdező kommentje:

"Kérdező, nem tudom hány éves vagy, de szerintem fogalmad nincs, mi az a kommunizmus, és hogy ma ebben az országban kik a valódi kommunisták. Nézz csak körül, hogy melyik ciklusban folyt a legnagyobb lenyúlás és államosítás. Valószínűleg végigdübörgött rajtad a Fidesz választási gyűlöletkampánya, ami kb. 2002. óta folyamatosan mossa az agyakat, és közben sajnos te is elfelejtettél gondolkodni. Nem azt mondom, hogy a baloldal szentekből áll, de ilyen nyílt és pofátlan rablást már jó ideje nem láttam. Szóval ne azt fröcsögd, amit a Fideszesek elvárnak tőled, hanem járj nyitott szemmel és gondolkodj.

Én nagyon nem akarom visszahozni a kommunizmust, és éppen ezért utálom a Fideszt. Ne keverd össze a pártpropagandát a tettekkel."

Miért a mostani "kommunistákkal" foglalkozol te és mások ennél a kérdésnél, amikor a történelmi kommunisták méltatóiról szól a kérdés ?

2015. ápr. 13. 21:42
 20/21 A kérdező kommentje:

#18:

Szellemekkel és egyedi bolondokkal felesleges harcolni, de ahogy elnézem, ezek sajnos nem egyedi bolondok, hanem konkrétan a Munkáspárt meg a DK / Együtt / Milla / MLP netes kommandója teljes "támadásba" lendült. Úgy, mint tavaly április 6. előtt a Hitgyülisek ugyanebben a rovatban.

2015. ápr. 13. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!