Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Meglepődnétek ha a Jobbik győzne?

Meglepődnétek ha a Jobbik győzne?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 15:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
79%

"Csehországban most oszlatták fel az antisemita,neonáci szélsőjobboldali pártot. Én annak örülnék,ha a JOBBIK IS ERRE A SORSA JUTNA!!!"

Te nem érted, válaszadó, hogy ők is, mi is azt akarjuk, hogy Magyarországon egy magyar ember nyugodtan kimehessen az utcára, kerüljön ez bele abba is, hogy egy újfajta csendőrséget hozzanak létre? Most egész falvakat félemlítenek meg a cigányok, akik hatosával járják reggeltől estig a településeket beteg, idős, védekezni képtelen áldozatokat keresve? Én a 200 méterre lévő iskolába, ahol iskolagondnok voltam, számtalanszor alig, vagy egyáltalán nem tudtam eljutni, mert megakadályozták az odajutást! Munka, szerelés, csatorna-rögzítés közben fenyegetőztek, rázták alattam a 6 méteres létrát! Mindezt azért, mert rászóltam a félanalfabéta, nálam 33 évvel fiatalabb kölykükre, hogy velem kapcsolatban hagyja abba az orális szex emlegetését! Érted, miről beszélek? 10 hónapig bírtam az állandó feszültséget, fizikai támadásokat, amik olykor 30 ember, egy egész busz előtt történtek, mégsem mert senki tanúskodni, mert félt a megtorlástól. Szépen, egyenként mind meg lett torokelvágással és a gyereke megverésével fenyegetve! Őket véded inkább? A buszmegállók, a boltok előtti részek, a települések frenventált pontjai, nyugdíjkor még a posta környéke is olyan, mintha ellenőrző pontok lennének felállítva, mert mindenkit megállítanak, megszólítanak, azt is megmondva, melyik zsebedben van a cigi, melyikben a pénzutárcád! Így akarsz élni, mondd? Hát én nem, ezért nagyon örülnék, ha a Jobbik nyerne, legalább ők meg akarják szüntetni ezt a rémálmot!

2010. febr. 26. 11:13
 32/64 anonim ***** válasza:
18%

Csak az a baj, hogy az emberek elfelejtik, hogy nem minden cigány ilyen! Nagyon sok van közülük, akik jobb és tisztességesebb állampolgárok, mint a magyarok többsége, csak nekik van annyi eszük, hogy hovatartozásukat az előítéletek mellett nem reklámozzák. Nem is tudjátok mennyi cigány él köztünk, aki rendes ember és esetleg még nem is látszik rajta a származása sem..

Hát szerintem ezen is nagyon el kellene gondolkozni!

2010. febr. 26. 14:36
 33/64 anonim ***** válasza:
76%
Előttem szólónak: Én azt mondom, hogy minden cigány ugyanolyan, de van amelyik takargatja egy kicsit. Én majd akkor mondom egy általad rendesnek mondott cigányra hogy rendes, ha majd odamegy a retkes, lopós, féreg fajtársaihoz és elbeszélget azokkal, hogy "há dikk mán, viselkedjetek már, miért kell ezt csinálni? ha eltartanak minket, legalább szolgáljuk meg..." és ehhez hasonló mondatokat hallanék, változna a véleményem és amíg nem változnak (nem fognak!!!) addig is a családom felfegyverkezve marad. Ennyi. Remélem érted mit akarok mondani. :)
2010. febr. 26. 15:10
 34/64 anonim ***** válasza:
25%

Érteni értem, de azt mondom elvakult vagy..

Nem a normális cigány dolga, hogy helyretegye azokat akik miatt ez az egész gyűlölködés kialakult. Akkor Te miért nem mész oda jónéhány magyar bűnőzőhöz (mert rohadt sok van, csak róluk mindenki hallgat), és mondod neki, hogy ejnye-bejnye. Aki csak az egyik oldalt ismeri, az azt mondom jogtalanul ítélkezik.

2010. febr. 26. 15:31
 35/64 anonim ***** válasza:
96%
Hát azért, mert magyar bűnöző nincs szabadlábon, mert mind a börtönben rohad. Helyes is, de a cigány bármit megtehet és elengedik. 3 napja egy retkes cigány hasba lőtte a kutyámat ok nélkül. Éppen életben maradt. Azóta sem eszik. Rákenték egy 13 éves cigánygyerekre és ennyi. A fegyver meg így nem érdekli a sünöket. A kutyámból ömlött a vér, a lövedék benne maradt. Szóval rohadjon meg az összes tetű. Pedig én még nyugi helyen élek viszonylag. Ennyit erről. Lehet túl jó környéken nőttél fel. :D Szebb Jövőt!
2010. febr. 26. 15:40
 36/64 anonim ***** válasza:
84%
ui: a magyar bűnözők nem élősködnek rajtunk és nem kapják az adó x százalékát. Hogy visszatérjünk a kérdés témájához nagyjából: VISSZA A HALÁLBÜNTETÉST!
2010. febr. 26. 15:43
 37/64 anonim ***** válasza:
85%

Akik ezeket az elvetemült retkeket védik, költözzenek 1 hétre a mi utcánkba! Mondjuk segélykor! Őrjöngenek, dobálják az ablakot. És nem én költöztem cigány sorra, ők költöztek szoc.pol.-os házaikba a mi utcánkba. Ez egy gyönyörű, csendes utca volt, míg 4 család ide nem került. Most meg pelenka és szemét mindenütt, de leginkább a magyarok kapujában. A legkevesebb a 3 gyerek,amit már 13 évesen elkezdenek magukból potyogtatni, de az egyiknek most jön a tizedik, 30 évesen!

Mikor hívjuk őket napszámba dolgozni, nem jönnek, mert büdös neki a munka, de lopni tudják a termést. Ennyit a becsületes cigányokról.

Hajrá Jobbik! Szebb jövőt!

2010. febr. 26. 17:17
 38/64 anonim ***** válasza:
100%

Nem lepődnék meg!

Az ismerőseim 2/3a a Jobbikra szavaz,és meg tudja magyarázni hogy miért,a többi a Fideszre,de nem tudja hogy miért!

A nyugdíjasokat(nagy-,szüleinket) kell még meggyőzni arról,hogy ha 13.14.15... havi nyugdíjat ígérnek nekik(és esetleg meg is kapják)akkor azt a mi fizetésünkből fogják lehúzni!Csak a dolgozóról lehet lehúzni a többletkiadást,nem valószínű hogy kevesebbet lopnának az öregek kedvéért!

2010. febr. 26. 21:31
 39/64 anonim ***** válasza:
100%

Az előző hozzászóló vagyok!

Természetesen a nyugdíjasoknak ígérgető politikusokra gondoltam a lopásnál!

2010. febr. 26. 21:34
 40/64 anonim válasza:
91%
Nem lepődnék meg,ha a Jobbik nyerne. Végre olyan nyerne aki tesz is az országért valamit és nem rombol hanem építeni akar. Egy párt aki a magyarokért Magyarországért van.
2010. febr. 26. 23:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!