Meglepődnétek ha a Jobbik győzne?
"Csehországban most oszlatták fel az antisemita,neonáci szélsőjobboldali pártot. Én annak örülnék,ha a JOBBIK IS ERRE A SORSA JUTNA!!!"
Te nem érted, válaszadó, hogy ők is, mi is azt akarjuk, hogy Magyarországon egy magyar ember nyugodtan kimehessen az utcára, kerüljön ez bele abba is, hogy egy újfajta csendőrséget hozzanak létre? Most egész falvakat félemlítenek meg a cigányok, akik hatosával járják reggeltől estig a településeket beteg, idős, védekezni képtelen áldozatokat keresve? Én a 200 méterre lévő iskolába, ahol iskolagondnok voltam, számtalanszor alig, vagy egyáltalán nem tudtam eljutni, mert megakadályozták az odajutást! Munka, szerelés, csatorna-rögzítés közben fenyegetőztek, rázták alattam a 6 méteres létrát! Mindezt azért, mert rászóltam a félanalfabéta, nálam 33 évvel fiatalabb kölykükre, hogy velem kapcsolatban hagyja abba az orális szex emlegetését! Érted, miről beszélek? 10 hónapig bírtam az állandó feszültséget, fizikai támadásokat, amik olykor 30 ember, egy egész busz előtt történtek, mégsem mert senki tanúskodni, mert félt a megtorlástól. Szépen, egyenként mind meg lett torokelvágással és a gyereke megverésével fenyegetve! Őket véded inkább? A buszmegállók, a boltok előtti részek, a települések frenventált pontjai, nyugdíjkor még a posta környéke is olyan, mintha ellenőrző pontok lennének felállítva, mert mindenkit megállítanak, megszólítanak, azt is megmondva, melyik zsebedben van a cigi, melyikben a pénzutárcád! Így akarsz élni, mondd? Hát én nem, ezért nagyon örülnék, ha a Jobbik nyerne, legalább ők meg akarják szüntetni ezt a rémálmot!
Csak az a baj, hogy az emberek elfelejtik, hogy nem minden cigány ilyen! Nagyon sok van közülük, akik jobb és tisztességesebb állampolgárok, mint a magyarok többsége, csak nekik van annyi eszük, hogy hovatartozásukat az előítéletek mellett nem reklámozzák. Nem is tudjátok mennyi cigány él köztünk, aki rendes ember és esetleg még nem is látszik rajta a származása sem..
Hát szerintem ezen is nagyon el kellene gondolkozni!
Érteni értem, de azt mondom elvakult vagy..
Nem a normális cigány dolga, hogy helyretegye azokat akik miatt ez az egész gyűlölködés kialakult. Akkor Te miért nem mész oda jónéhány magyar bűnőzőhöz (mert rohadt sok van, csak róluk mindenki hallgat), és mondod neki, hogy ejnye-bejnye. Aki csak az egyik oldalt ismeri, az azt mondom jogtalanul ítélkezik.
Akik ezeket az elvetemült retkeket védik, költözzenek 1 hétre a mi utcánkba! Mondjuk segélykor! Őrjöngenek, dobálják az ablakot. És nem én költöztem cigány sorra, ők költöztek szoc.pol.-os házaikba a mi utcánkba. Ez egy gyönyörű, csendes utca volt, míg 4 család ide nem került. Most meg pelenka és szemét mindenütt, de leginkább a magyarok kapujában. A legkevesebb a 3 gyerek,amit már 13 évesen elkezdenek magukból potyogtatni, de az egyiknek most jön a tizedik, 30 évesen!
Mikor hívjuk őket napszámba dolgozni, nem jönnek, mert büdös neki a munka, de lopni tudják a termést. Ennyit a becsületes cigányokról.
Hajrá Jobbik! Szebb jövőt!
Nem lepődnék meg!
Az ismerőseim 2/3a a Jobbikra szavaz,és meg tudja magyarázni hogy miért,a többi a Fideszre,de nem tudja hogy miért!
A nyugdíjasokat(nagy-,szüleinket) kell még meggyőzni arról,hogy ha 13.14.15... havi nyugdíjat ígérnek nekik(és esetleg meg is kapják)akkor azt a mi fizetésünkből fogják lehúzni!Csak a dolgozóról lehet lehúzni a többletkiadást,nem valószínű hogy kevesebbet lopnának az öregek kedvéért!
Az előző hozzászóló vagyok!
Természetesen a nyugdíjasoknak ígérgető politikusokra gondoltam a lopásnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!