Meglepődnétek ha a Jobbik győzne?
Meglepődnék, mert sajnos rengeteg volt már a cédulákkal a csalás is. Sok ismerősöm nem kapta meg a cédulákat. Lesz itt még előrehozott választás is 1-2 éven belül, mert rájön a nép, hogy a 'zsidesz' is csak papolt. Akkor talán majd Jobbik. De a magyar nép birka nép már :( De ha van egy kis szerencséje ennek a népnek, annyit várhatunk el, hogy nagy számban legyenek benn a parlamentben.
A cédulákat meg legjobb, ha pl. egy lakossági fórumon adjátok személyesen a képviselőnek, mert a ládákból is kiszedik már.
Szebb Jövőt!
Isten őrizz!!!!
Fasiszta barmok....
" Isten őrizz!!!!
Fasiszta barmok...."
Kommunista tolvaj cionférgek.
Én azt szeretném hogy a Jobbik bekerüljön a parlamentbe(megfogja verni az MSZP-t) de ne nyerjen! Kell egy ellenerő a FIdesz ellen meg a sok politikus ellen mert magyarokat képvisel a jobbik de mást ne! HOgy miért ne?
Mert ha a Jobbik nyer, akkor az EU lehet eltávolodik tőlunk és nem kapunk anyni támogatást, mert lehetetlen a multikat kivonni, abszurd dolgok ezek. Miből lesz az államnak pénze, tőkéje? Hát nem mezőgazdaságbol. Szóval inkább azt kellene hogy Jobbik visszább vesz picit és akkor Eu val kiegyezik meg ahogy kell. Sajnos már anyni zsidó van hogy átveszik az uralmat vagyis átvették és nem igen lehet őket kitolni(lásd bankok) Ugyhogy nyerni ne nyerjen szerintem. Csak ha alátudják támasztani hogy honnan lenne pénz az ország dolgainak finanszirozására. DE rájuk szavazok , mert kell ellenerő és mert engem képvisel!
Akik most nem mernek kimenni az utcára, meg embereket fizetnek azért, mint én is, hogy a gyermeküket hazakísérjék a buszmegállótól levő 180 méterre lévő otthonába, hogy le ne támadja őket a Fekete Gárda, azok nagyon örülnének neki.
Ebben az esetben lenne értelme annak, hogy szülinapjára biciklit kapott a gyermekem, mert most nem meri használni az utcán, ugyanis már az első alkalommal a méltán megbecsült és mindenben támogatott cigány kisebbségünk jeles tagjai lerúgták róla. Egy héttel később találtuk meg összetörve egy híd alatt, de a rendőrségi szakértő a 300 métert használt, számlával bizonyítottan 28.990 Ft-os kerékpárt 18.000 Ft-osra minősítette, így két hét múlva az önkormányzathoz küldte át, ott meg behajtani semmit nem tudtak, hogy megtérüljön a kárunk, ugyanis egy hét alatt a vízben mindene berozsdásodott, használhatatlan lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!