Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A magyarozásnak miért nincs...

A magyarozásnak miért nincs akkora hírértéke, mint a cigányozásnak vagy zsidózásnak?

Figyelt kérdés

Amikor valaki zsidózik vagy cigányozik, vagy valami "tiszteletlenséget" csinál velük kapcsolatban, mint ahogy a Jobbikos képviselő nem volt hajlandó megemlékezni Schweitzer rabbira, egyből elkezdik a beteges rémképeket gyártani meg minden szélsőségesnek minősíteni, de amikor különböző baloldali társulatok sportot űznek a magyarozásból és keresztényezésből, annak nincs értéke, valahogy nem gyártják a beteges rémképeket és nem megy a szélsőségesezés.

Remélem nem volt túl provokatív a kérdésem, nem provokációképp írtam ezt, hanem csak a negatív tapasztalataim alapján.

2015. márc. 30. 20:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%

"zsidózás, cigányozás csak akkor beszédtéma, amikor jobboldaliak csinálják, de amikor balosok és liberálisok zsidóznak, cigányoznak egy jót, akkor legyintenek."

Ugyanannyira lesz beszédtéma akárki is zsidózik/cigányozik. Nem tudom honnan vetted ennek az ellenkezőjét...

"Továbbá a keresztényezés és magyarozás is el van nézve nekik."

Nézd, ha valaki például cigányozik/zsidózik, akkor ilyeneket ír, h mindegyikük tolvaj, semmirekellőek, a civilizáció ellenségei, ki kellene irtani őket, stb.

Ehhez képest, mikor olvastál hasonló "magyarozást"?

Ha valaki be akarja olvasztani a Koronát, az ugyan hülyeség, de nem "magyarozás", nem a magyarok szidása és a kiirtásukra való bujtogatás.

Ha Kész Zoltán nem akarja magát magyarnak érezni, na bumm. Mi van akkor?

Ha egy zsidó azt mondja, h nem akarja magát zsidónak érezni, az senkit sem érdekel. Pláne nem mondják rá, h antiszemita (hisz ő maga is zsidó). Akkor Kész Z. mondata mitől magyarozás (hisz ő maga attól még magyar)?

2015. márc. 30. 21:02
 12/21 anonim ***** válasza:
30%

# 11

Te ki vagy?

2015. márc. 30. 21:03
 13/21 anonim ***** válasza:
22%

Talán mert még a drága magyarokat és keresztyéneket senki nem akarta ipari módszerekkel kiirtani, a zsidókat meg igen.

De ha neked ez hiányzik, akkor lelked rajta.

2015. márc. 30. 21:11
 14/21 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem az a baj Kész Zoltán nyilatkozatával, hogy ő nem érzi magát magyarnak, mindenkinek jogában áll svábnak, ukránnak, zsidónak, cigánynak vagy bárminek lenni. Itt a Szent Koronához hozzáállásán van a probléma. Mások is elvárják, hogy mi, államalapító és alkotó, többségi etnikum tartsunk tiszteletben másokat, akkor ők se sértegessenek minket, senki se sértegessen senkit.
2015. márc. 30. 21:30
 15/21 A kérdező kommentje:
#13: Mégis miből veszed ezt a kiírtásos dolgot ? Érdemes megnézni a balhoz húzó oldalacskákat vagy konkrét bal oldali oldalakat, mint az MSZP Cigány Tagozatának oldalát, ott ész nélküli magyarozás megy, ott rendszeresek az "öld a magyart, gádzsó, parasztok" szófordulatok, amik ha már zsidókkal / cigányokkal mennének, azok már egyből kiközösítést és életfogytot vonnának maguk után.
2015. márc. 30. 21:32
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Az MSZP Cigány Tagozatát is küldeném veletek együtt a börtönbe, nyugodt lehetsz.
2015. márc. 30. 21:37
 17/21 A kérdező kommentje:

"Ugyanannyira lesz beszédtéma akárki is zsidózik/cigányozik. Nem tudom honnan vetted ennek az ellenkezőjét... "

Vagy egyik korábbi hozzászóló említette Kertész Ákos és Regős Péter monológjait, minősítéseit, amik fölött elsiklanak sokan :(

"Nézd, ha valaki például cigányozik/zsidózik, akkor ilyeneket ír, h mindegyikük tolvaj, semmirekellőek, a civilizáció ellenségei, ki kellene irtani őket, stb.

Ehhez képest, mikor olvastál hasonló "magyarozást"? "

Azt tudom mondani, amit 15-ös hozzászólásomban írtam, ezt még a Kertész Ákos - Regős Péter-féle gyűlölködésekkel és Amerikai Népszavai cikkeivel egészíteném ki. Az Amerikai Népszava méltatta, éltette Kertész Ákos és Regős Péter hungarófób monológjait, kirohanásait, meg saját cikkekben is írtak le minket.

"Ugyanannyira lesz beszédtéma akárki is zsidózik/cigányozik. Nem tudom honnan vetted ennek az ellenkezőjét... "

Nem, én csak azt látom, hogy a közemberek csak a jobboldal tulajdonságának tekintik a zsidózást / cigányozást, baloldalt valami antifatista közegnek nézik, miközben azok is ugyanúgy cigányoznak, zsidóznak, mint a lenézett jobbosok, sőt jobban. Amíg jobboldalon a zsidó-cigányozás kurucinfóra meg egy-egy névtelen falu önkormányzati képviselőjére korlátozódott, addig a baloldaliaknak volt olyan országgyűlési képviselőjük, aki a Terror Házában viccelődött a Holokauszton, másik önkormányzati polgármesterjelöltjük meg Holokauszttagadó blogot szerkesztett.

2015. márc. 30. 21:44
 18/21 anonim ***** válasza:
30%

"MSZP Cigány Tagozatának oldalát, ott ész nélküli magyarozás megy, ott rendszeresek az "öld a magyart, gádzsó, parasztok" szófordulatok, amik ha már zsidókkal / cigányokkal mennének, azok már egyből kiközösítést..."

Szerintem az ilyen magyarozó cigányokat ugyanúgy kiközösítik a gondolkodó emberek, mint a cigányozó magyarokat...

Én még mindig nem látom ezt a kettős mércét, amit be akarsz bizonyítani.

2015. márc. 30. 21:45
 19/21 anonim ***** válasza:
28%

"Talán mert még a drága magyarokat és keresztyéneket senki nem akarta ipari módszerekkel kiirtani"

[link]

[link]

2015. márc. 30. 21:52
 20/21 anonim ***** válasza:
35%

Ezek spontán pogromok voltak, nem előre megtervezett ipari módszerek.

Pogromok voltak a zsidók ellen is, de az ölésüket a nácik járatták csúcsra, ők vezették be a szervezett és előre megtervezett gyilkolást.

2015. márc. 30. 22:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!