Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A magyarozásnak miért nincs...

A magyarozásnak miért nincs akkora hírértéke, mint a cigányozásnak vagy zsidózásnak?

Figyelt kérdés

Amikor valaki zsidózik vagy cigányozik, vagy valami "tiszteletlenséget" csinál velük kapcsolatban, mint ahogy a Jobbikos képviselő nem volt hajlandó megemlékezni Schweitzer rabbira, egyből elkezdik a beteges rémképeket gyártani meg minden szélsőségesnek minősíteni, de amikor különböző baloldali társulatok sportot űznek a magyarozásból és keresztényezésből, annak nincs értéke, valahogy nem gyártják a beteges rémképeket és nem megy a szélsőségesezés.

Remélem nem volt túl provokatív a kérdésem, nem provokációképp írtam ezt, hanem csak a negatív tapasztalataim alapján.

2015. márc. 30. 20:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
21%

"különböző baloldali társulatok sportot űznek a magyarozásból"

Linkeld már be, hol olvastál ilyet?

2015. márc. 30. 20:22
 2/21 anonim ***** válasza:
81%

Többször írtam már levelet az itt rendszeresen kommentelő 62%-os hozzászólónak ezzel kapcsolatban, tehát hogy minek köszönhető, hogy az összes zsidós kérdésnél habzik a szája, úgy antiszemitázik, ellenben minden más rasszista tartalmú válasznál b aszik az egészre??!

Sose érkezett válasz, gondolom ő maga is zsidó, akárcsak a média tulajdonosainak nagyrésze.

Ennyi.

2015. márc. 30. 20:25
 3/21 A kérdező kommentje:

- Szanyi Tibor elmaradottaknak, elöregedetteknek, intellektuális értelemben gyengéknek nevezte a nemzetben gondolkodókat és a hagyományokhoz ragaszkodókat

- a 2010-es alakuló országgyűlés végén menekültek, mikor énekelni kellett a Székely himnuszt

- Mesterházy vezényletével a rasszizmus napján megállapították, hogy a Turulban és az Árpád-sávban ott van a rasszizmus, kezdetektől fogva

- Szanyi Tibor hol az elszakított területek magyarjait hasonlítgatta a kínai amerikai bevándorlóhoz, hol a Székely zászlót minősítette ukrán, hagyományok nélküli műizének

- Kész Zoltán, a "független" 2010-ben megmondta, hogy ő nem tudja magát magyarnak érezni, és nem esküdne fel semmiképp a "műkoronára"

- A koszovói menekültek kapcsán fáj értük a szívük - kivéve ha határontúli magyarok az illetők, akkor ugyanis megkongatják a vészharangot a "munkahelyek védelmének érdekében". Ne feledjük a 2004-es állampolgársági szavazást, akkor is ezzel kampányoltak

- A Megszállás emlékműve körüli cirkuszkor a népre is ki akarták terjeszteni a zsidók elhurcolásáért a felelősséget

- Victor Ponta-t és Robert Fico-t soviniszta dolgaik ellenére becsületes, egészséges hazafiaknak minősítették, mi meg egészségesen próbáljuk a nemzeti büszkeséget gyakorolni, egyből leteremtenek, hogy ne magyarkodjunk

- Vadai szintúgy az Országházban rúgott a Turulba és az Árpád-sávba

- Vadai már a Szent Korona beolvasztásán is elgondolkozott

Vagy az elmúlt 2-3 hétben először a Societas, az MSZP politikusképzője, ifjúsági szervezete kezdett neki a keresztények provokálásának, Szanyi EP képviselőjük meg "tökéletesítette".

A Societas új borítóképet rakott fel az FB oldalára, melyen egy lány "Az én templomom a pláza" feliratú táblával vigyorgott. A borítóképük miatt kaptak sok megjegyzést, melyben elküldték őket melegebb éghajlatra. A hozzászólások hatására törölték az eredeti borítóképet és egy szelídebb, "Én szeretek vasárnap vásárolni" feliratos táblás változatát rakták fel ugyanannak a képnek. Szanyi Tibor pedig egy kereszt formájúra nyírt szeméremszőrzetű, hasát Bibliával takaró meztelen női fotóval provokált.

[link]

2015. márc. 30. 20:28
 4/21 anonim ***** válasza:
91%

Sok az öngyűlölő.

Általában a különböző médiumokban is sokan vannak, emiatt számukra nincs hírértéke.

Például Kertész Ákos lenyűgöző véleménye a legjobb példa erre.

Semmit nem kapott érte.

Ha én meglehetősen obszcén, rendkívül negatív véleménnyel illetem meg a zsidóságot, úgy, ahogy Kertész tette a magyarsággal én egyből antiszemita meg náci leszek.

Ellenben Kertészt még kritizálni sem merték a balosok, liberálisok.

Na ezt magyarázza meg valaki.

2015. márc. 30. 20:29
 5/21 A kérdező kommentje:

Az MSZP "Roma" (inkább Cigány, van szép magyar kifejezésünk is, nem kell értelmetlenül polkorrekteskedni) Tagozatának facebook oldalán úgy gyűlölködnek, mint a Kurucinfón, és mégis csak a Kurucot szedik le, a Roma Tagozatot meg nem.

Az egy dolog,hogy lekicsinyíti az esetlegesen cigányok által elkövetett bűncselekményeket, így olvasható az első cikkükben,hogy "CSAK egy kevés fát lopott,csak azért, csak,csak és csak", de ezen túl számtalanszor uszít is "Meddig tűrjük még ezt roma testvéreim?"...bennem félelmet kelt ez a mondat mert arra buzdít,hogy ne tűrjék azt amit bizonyos talán szélsőjobboldali magyarok elkövetnek ellenük, és arra szólít fel,hogy tegyenek valamit az atrocitások ellen, ami biztos nem verbális dolog lesz, hiszen annak tárházát már kimerítették, valószínűleg fizikai megtorlásra szólít fel az ilyen mondat.

A kommentárokról meg inkább nem is beszélnék, csupa általánosítás,parasztozás, egyszóval összefoglalva teljes magyarellenesség ami ott folyik.

Ez a kuruc.info színvonal, csakhogy a kuruc.info egy betiltott, illegálisan működő hírportál, szemben az MSZP Roma Tagozatával akik teljesen legálisan működnek.

2015. márc. 30. 20:33
 6/21 anonim ***** válasza:
30%

# 3

De ha tudsz ezekről, akkor olvastad valahol. Tehát mégis van hírértéke...

Örülök, h válaszolhattam a kérdésedre.

2015. márc. 30. 20:39
 7/21 anonim ***** válasza:
51%
Mert a magyarozók frusztrált alakok, és ilyenkor "szólásszabi" van szerintük, más esetben meg megpróbálnának szájkosarat tenni azokra akik nem azt fújják mint ők.
2015. márc. 30. 20:42
 8/21 A kérdező kommentje:
A hírértéket nem értettem, hogy írnak-e róla cikket a médiumok, hanem úgy, hogy beszédtéma-e a megjelent hír. A zsidózás, cigányozás csak akkor beszédtéma, amikor jobboldaliak csinálják, de amikor balosok és liberálisok zsidóznak, cigányoznak egy jót, akkor legyintenek. Továbbá a keresztényezés és magyarozás is el van nézve nekik.
2015. márc. 30. 20:50
 9/21 A kérdező kommentje:
* nem úgy értettem
2015. márc. 30. 20:50
 10/21 anonim ***** válasza:
43%

"De ha tudsz ezekről, akkor olvastad valahol.

Tehát mégis van hírértéke..."

54%

Már megint kezded?

Délután kioktattalak, nem volt elég?

Folyamatosan dobálózol fogalmakkal, de a jelentésükkel nem vagy tisztában...

2015. márc. 30. 20:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!