Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fehér Holló párt működik...

A Fehér Holló párt működik még? Esetleg megvehető?

Figyelt kérdés

tegnap 15:32
 1/8 kutyafule4 ***** válasza:

1. ráguglizol, mint egy felnőtt ember.

2. felveszed velük a kapcsolatot és ki fog derülni.

tegnap 16:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem működik e még, nem azt, hogy van e honlapjuk. Vagy, hogy valamelyik chat botjuk válaszol e neked egy sablon üzenetet messengeren.
tegnap 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mit értesz működésen? A létesítő okiratuk kelte 2023. február 10., az azóta tartott kért általános választásra (EP, önkormányzat) nem jelentkeztek jelölő szervezetként.

A közhiteles és nyilvános bírósági nyilvántartás élő szervezetként szerepelteti; nincs semmilyen bejegyzés felfüggesztésre, megszűnésre, törlésre stb.-re vonatkozóan. Nyerges Norbert André a párt bejegyzett általános és önálló képviselője; jelenlegi megbízatása 2026. október 16-ig szól. A bejelentett székhely: 4400 Nyíregyháza, Szent István utca 3. 4/2.

A nyilvántartás nem tartalmaz más elérhetőséget (nem csak náluk, hanem egyáltalán). Hogy átadnák-e, és ha igen, milyen feltételekkel, azt tőlük tudhatod meg.

tegnap 17:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi! Ez alapján nem igazán.

Az aktivitási szint is beletartozik szerintem a működésbe. És az minimális ahogy látom.

tegnap 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:
A megvehetőségét is kérdezted. A Tisztelet és Szabadság Párt (rövidített nevén: TISZA) is hibernált állapotban volt.
tegnap 18:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Alig van különbség a kettő között. :D
tegnap 18:15
 7/8 Dongaben ***** válasza:
Én a PPP-t ajánlanám olyannak, aki nem veszi komolyan.
tegnap 19:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Ilyen párt nincs Magyarországon.
tegnap 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!