Az emberek komolyan gondolják, hogy aki szidja az MSZP-t és a belőle kiváltakat, az vérFideszes vagy fordítva, vagy csak trollkodás csinálják ezt?
Ugyanis ritka irritáló, hogy amikor egy ember kritizálni kezdi a Fideszt vagy MSZP-t, akkor rögtön kapja a jelzőket, hogy "te vérFideszes / vérMSZP-s húzz innen", az eszükbe sem jut, hogy pártfüggetlenként vagy akármilyen párt (LMP, Jobbik és még ott vannak a pártkezdemények, pl. az HNEM) szimpatizánsaként szidja a Fideszt / MSZP-t.
Miért ilyen beszűkült sokak gondolkodása ?
Én leginkább a fideszesektől hallom, hogy balliberális/MSZP-s/gyurcsányista vagyok, ha kritizálni merem az imádott pártjukat.
Emellett még a jobbikosok szoktak lezsidózni vagy leliberálisozni, ha az ő pártjukat kritizálom.
Az MSZP-t és a belőle kiváltakat viszont az utóbbi években nem nagyon láttam védeni senkit, pláne nem volt olyanra példa, hogy amikor őket szidtam, akkor rám akasztotta volna valaki, hogy fideszes vagyok.
Szerintem azzal mindenki egyetért, hogy az MSZP és társai nem túl jó partik Magyarország számára. Manapság a vita leginkább arról megy, hogy a Fidesz és a Jobbik rossz-e vagy sem.
Ők valóban ilyen buták. Ezt hívják egybites gondolkodásnak. Ha nem ez vagy, akkor csakis az lehetsz (ha nem vagy fideszes, csak komcsi mszp-s lehetsz pl.).
Rengeteg ilyen ember van és nem csak a politikával kapcsolatosan ilyenek.
Komolyan gondolják!
Beszűkült a gondolkodásuk az ilyen embereknek.
Legyek az új, az énekes Vazul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!