Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az MSZP miért nem számít...

Szuperpocok kérdése:

Az MSZP miért nem számít szélsőségesnek?

Figyelt kérdés

2015. márc. 13. 18:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
31%
Mivel nem akarnak ártatlanokat üldözni a származásuk, vallásuk vagy világnézetük miatt, ezért nem szélsőségesek.
2015. márc. 13. 18:28
 2/20 anonim ***** válasza:
58%

#1:

Én már nem egy MSZP-s politikust és szavazót hallottam zsidózni, cigányozni. Sőt politikusaik előszeretettel magyaroznak.

Miből veszed, hogy egyik üldözne másokat, másik meg nem ?

2015. márc. 13. 18:34
 3/20 anonim ***** válasza:
69%
1: Állandóan náciznak és a Jobbikosokat rács mögött szeretnék tudni. Szóval kit nem üldöznek?
2015. márc. 13. 19:16
 4/20 anonim ***** válasza:
0%

Senki sem számít szélsőségesnek.

Mindenki ugyan azt akarja.

A médiában, miért, nem tudom, de kit érdekel, csak színház az egész.

2015. márc. 13. 19:24
 5/20 anonim ***** válasza:
35%

"Mivel nem akarnak ártatlanokat üldözni a származásuk, vallásuk vagy világnézetük miatt, ezért nem szélsőségesek."

Ja, végül is 23 millió románnal riogatva uszulni a határon túli magyarok ellen az nem számít annak...

2015. márc. 13. 19:40
 6/20 anonim ***** válasza:
59%
Mert még nem volt lehetősége egy MOST szélsőségesnek tartott pártnak, hogy alkotmányunkat módosítsa, médiák által a közvéleményt manipulálja, és intézkedéseivel életünk, társadalmi értékítéleteinket befolyásolja.
2015. márc. 13. 19:54
 7/20 anonim ***** válasza:
37%
Majd ha a Jobbikotok végre kormányra kerül, akkor megtudjátok, hogy miért nem volt szélsőséges az MSZP.
2015. márc. 13. 20:09
 8/20 anonim ***** válasza:
66%

"Majd ha a Jobbikotok végre kormányra kerül, akkor megtudjátok, hogy miért nem volt szélsőséges az MSZP."

Mert? Nem lenne mindennapos a hungarofóbia? :D

Az mszp-d egy nulla párt, ami inkább szétesőben van.

2015. márc. 13. 20:10
 9/20 anonim ***** válasza:
51%

Kifejtettem neked PM-ben, hogy az MSZP-sek milyen durva dolgokat csináltak és velük kapcsolatban miért nem gyártasz rémképeket ?

2015. márc. 13. 20:11
 10/20 anonim ***** válasza:
22%

"Mert? Nem lenne mindennapos a hungarofóbia? :D"

Remélem, akkor is így fogsz vigyorogni, amikor az egész országot Orosz Mihály Zoltánok fogják vezetni és befejezvén a Fityesz jelenlegi munkálkodását, teljesen visszaállítják a nyomorgó Horthy-korszakot, amit korbáccsal a kezükben, hol G.I. Joe-nak, hol pedig kanászgyereknek öltözve fognak vonyítozva és hadonászva vezetni. Vicces lesz nézni titeket egy normális országból, majd figyelemmel kísérem a dolgokat neten. :))

https://www.youtube.com/watch?v=cpHJgDDJR30

"Az mszp-d egy nulla párt, ami inkább szétesőben van."

Nem érdekel, nem vagyok MSZP-s. :)

Mielőtt pedig nagy fröcsögve széljobber fanatizmusodban másik párttal kapcsolnál engem össze, szeretném elmondani, hogy egyéb szervezettel sem szimpatizálok. :)

2015. márc. 13. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!