Az MSZP miért nem számít szélsőségesnek?
#1:
Én már nem egy MSZP-s politikust és szavazót hallottam zsidózni, cigányozni. Sőt politikusaik előszeretettel magyaroznak.
Miből veszed, hogy egyik üldözne másokat, másik meg nem ?
Senki sem számít szélsőségesnek.
Mindenki ugyan azt akarja.
A médiában, miért, nem tudom, de kit érdekel, csak színház az egész.
"Mivel nem akarnak ártatlanokat üldözni a származásuk, vallásuk vagy világnézetük miatt, ezért nem szélsőségesek."
Ja, végül is 23 millió románnal riogatva uszulni a határon túli magyarok ellen az nem számít annak...
"Majd ha a Jobbikotok végre kormányra kerül, akkor megtudjátok, hogy miért nem volt szélsőséges az MSZP."
Mert? Nem lenne mindennapos a hungarofóbia? :D
Az mszp-d egy nulla párt, ami inkább szétesőben van.
Kifejtettem neked PM-ben, hogy az MSZP-sek milyen durva dolgokat csináltak és velük kapcsolatban miért nem gyártasz rémképeket ?
"Mert? Nem lenne mindennapos a hungarofóbia? :D"
Remélem, akkor is így fogsz vigyorogni, amikor az egész országot Orosz Mihály Zoltánok fogják vezetni és befejezvén a Fityesz jelenlegi munkálkodását, teljesen visszaállítják a nyomorgó Horthy-korszakot, amit korbáccsal a kezükben, hol G.I. Joe-nak, hol pedig kanászgyereknek öltözve fognak vonyítozva és hadonászva vezetni. Vicces lesz nézni titeket egy normális országból, majd figyelemmel kísérem a dolgokat neten. :))
https://www.youtube.com/watch?v=cpHJgDDJR30
"Az mszp-d egy nulla párt, ami inkább szétesőben van."
Nem érdekel, nem vagyok MSZP-s. :)
Mielőtt pedig nagy fröcsögve széljobber fanatizmusodban másik párttal kapcsolnál engem össze, szeretném elmondani, hogy egyéb szervezettel sem szimpatizálok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!