Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért kritizálják annyian a...

Miért kritizálják annyian a Fidesz aranyközépútját?

Figyelt kérdés

Semmiképpen sem nevezhető hungarofóbnak, de nem is cigányoznak, zsidóznak, nem köpik le ártatlan lemészárolt emberek emlékművét, nem akarnak halálbüntetést vagy kémiai kasztrálást bevezetni, szóval tartózkodnak a szélsőségektől.

Szóval nem túl liberális/hungarofób, de nem is túlságosan "nemzeti", hagy teret az individualizmusnak.

Miért utálják mégis olyan sokan?

2015. márc. 16. 20:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Arany középút? ugyan. Semmivel sem élünk jobban mint öt éve, és ez a lényeg. Soha ennyi ellensége nemvolt ennek az országnak mint mióta Orbán kormányozza. Soha ennyi éhező nemvolt mint mióta Orbán kormányoz. Soha ennyi önfényezést nem hallottunk mint mióta Orbán kormányoz.

Felforgatta az országot széltében hosszában de ennek szinte semmi gyakorlati haszna nem érzékelhető.

Viszont az jól érzékelhető hogy a haverok komoly mértékben gazdagodnak az oligarhák kapják a zyíros állami megrendeléseket, a család is gyarapodik, a gyerek Svájcba tanul a vej vállalkozása nyeri egyik állami megrendelést a másik után stb stb.

Mi ezekben az arany közép út??

2015. márc. 16. 20:47
 12/33 anonim ***** válasza:

Látom kérdező, hogy neked sincsenek anyagi problémáid.

Bár, ha én is évente 8-10 milliárd forintot le tudnék nyúlni, mint a gazdid, akkor lehet, hogy én is olyan dolgokon problémáznék, mint te itt a kérdésben.

2015. márc. 16. 20:49
 13/33 anonim válasza:

Mert ugyanolyanok mint a többi párt. Tehetségtelen bűnözők akik csak saját maguk és családjuk érdekit tartják szem előtt. Folyékonyan hazudni , halmozni a soha be nem váltott ígéreteket jól tudják , máshoz aligha értenek.

Sajnos amíg ember él a Földön addig lesz olyan semmihez sem értő ingyenélő aki ezt a pályát választja.

2015. márc. 16. 20:51
 14/33 anonim ***** válasza:
Tehetségtelen bűnözőknek azért nem nevezném őket, mert bűnözőnek sajnos nagyon is tehetségesek.
2015. márc. 16. 20:52
 15/33 schocko ***** válasza:
Végül is egész jó elképzelései voltak, s összességében nem is eredménytelen, viszont az a legnagyobb hibájuk, mint minden eddigi pártnak, hogy főleg saját zsebük megtöltésével vannak elfoglalva...nyugaton nem szeretik őket, mert fityiszt mutatott neki, viszont azok meg bekebelezték az egész kelet-európai piacot, ellehetlenítették a saját gyártást, értékesítést, kiszervezték a munka nagy részét, s ezen élnek olyan jól...(egy nem Fideszes)
2015. márc. 16. 20:56
 16/33 anonim ***** válasza:
A fideszesek Isten szolgái, tehát már eredendően rosszak.
2015. márc. 16. 21:00
 17/33 anonim ***** válasza:
Nem túl liberális, nem túl nemzeti, nem túl hungarofób és nem túl jól kormányoz. Teljesen jól jártunk velük, azt eltekintve, hogy tönkreteszik az országot.
2015. márc. 16. 21:07
 18/33 hollófernyiges ***** válasza:
Az az arany már rég svájci bankszámlán van.
2015. márc. 16. 21:13
 19/33 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy mi a problémája sok embernek Orbán Úrral. Hiszen az Ő szívében a Szeretet Lángja ég.
2015. márc. 16. 21:16
 20/33 anonim válasza:
Mennyi idióta hozzászólás,válasz nèlkül.kb az összes komment röviden ezt jelenti: "mert csak...mert szarok" én tök más véleményen vagyok,de nem fogok vitatkozni,mincs értelme,de egyet elárulok: azzal egyetértek,h sok ország nem szeret most minket,viszont azért,mert A Fidesz nem mondd mindenre igent ahogy ők kénye kedve akarja és nem hódol be marhaságokra!
2015. márc. 16. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!