Miért kritizálják annyian a Fidesz aranyközépútját?
Semmiképpen sem nevezhető hungarofóbnak, de nem is cigányoznak, zsidóznak, nem köpik le ártatlan lemészárolt emberek emlékművét, nem akarnak halálbüntetést vagy kémiai kasztrálást bevezetni, szóval tartózkodnak a szélsőségektől.
Szóval nem túl liberális/hungarofób, de nem is túlságosan "nemzeti", hagy teret az individualizmusnak.
Miért utálják mégis olyan sokan?
Gondolod azért utálják őket, mert nem köpködnek emlékműveket, de "nemzetiek"?
Te hol voltál az utóbbi 5 évben? Az m1 csatornánál vagy híradós, vagy mi?
Azt már elfelejtetted leírni, hogy ezt az egészet csakis a hatalomért csinálják és nem őszintén.
Mivel próbálnak mindegyik oldalnak megfelelni, ezért egyiknél sem megy fel annyira a pumpa, hogy komolyan fellázadjanak a Fidesz ellen és így annál tovább lehet gőzerővel rabolni.
Az átlagembereket nem ez érdekli elsősorban, hogy mit művelnek a társadalomban. Ez csak másodlagos szempont.
Az embereket az érdekli, hogy több-e a fizetésem vagy nem; drágább-e az élelmiszer vagy nem; hónap végére marad-e pénzem vagy kuporognom kell. Legalábbis akiket én ismerek, így gondolkodnak - hozzáteszem, én is.
Tudod, miből áll a Fidesz nemzetpolitikája?
Abból, hogy aki fideszes az a magyar, az a "nemzeti".
Pl. Nemzeti Dohányboltok
Ha valami elismerés éri a kormányt, akkor arra adni kell, ez a magyarok sikere, ha pedig kritikát kapnak (Pl. EU Bizottság-PaksII), akkor a propagandagépezet azt harsogja, hogy megtámadták az imperialisták a magyar népet, szabadságharcot kell vívni.
Összemossa önmagát a "nemzettel", egyben lejáratva azt.
A Jobbik nacionalizmusa még siralmasabb.
Én a látszattevékenységeiket utálom, vagyis inkább hogy nem egyenesek.
Már akármit csinálnak én rögtön valami turpisságot sejtek.
Pl.: a mostani vasárnapi zárás. Azt mondják a csáládok miatt, hogy az eladók tóbbet lehessenek otthon.
Mint tudjuk, ennek semmi köze a valósághoz.
Ott volt a chipsadó, amivel állítolag az én egészségemet akarták óvni. Mondhatnám a dohányboltokat is, ahol a fiatalokat akarták védeni. Na persze.
Itt van a rezsicsökkentésnél, hogy ráírják mennyit sporolt az ember. Ez is csak arra jó, hogy a butácskábbak elhigyjék, hogy ők milyen jól járnak, csak közben azért annyira mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!