Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ti is kiábrándultatok bizonyos...

Ti is kiábrándultatok bizonyos téren a FIDESZ-ből?

Figyelt kérdés
Pár héttel ezelőttig még teljes mellbedobással álltam ki a fidesz mellett, szinte bármilyen témában. De most nekem valahogy túl sok lett ballépés. Betelt a pohár nálam. Óriási bakinak tartom, hogy nem állnak ki teljes mellszélességgel Ukrajna mellett. Az illiberális államozást egy ideig elengedtem a fülem mellett, de az is szöget ütött a fejemben. Az oktatási rendszer, és a tudatos oktatáspolitika afelé, hogy minél kevesebben járjanak egyetemre kihúzta a gyufát nálam. Az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy Orbán elhívta Budapestre Putyint, és szívélyesen elbeszélgettek. Egyszerűen kiábrándultam az egész pártból. Azt sajnálom csak hogy a mai magyar politikában nincs épkézlábabb párt. Nem akarok senki lelkébe és politikai ízlésébe beletaposni, de a baloldal nincs top formában, a jobboldalt meg inkább hagyjuk.
2015. febr. 24. 20:30
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Szia!

Én is, bár nem pár héttel ezelőtt hanem már évek óta sajnos.

2015. márc. 2. 21:57
 22/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A kérdésre válaszolva a válaszom igen, DE még mindig a fidesz a legkisebb rossz.

A krím katonai úton történő visszaszerzése? Ezt megkérdőjelezném, ugyanis népszavazással csatolták VISSZA a krímet Oroszországhoz! Mi több, Európában ez nem precedens nélküli!

Ami Putyin látogatását illeti, Magyarország egy kis állam, kicsi függetlenséggel nagyon sok téren. A jelen helyzetben véleményem szerint szükség volt erre a látogatásra. Az energiafüggőségen túl még nagyon sok téren függünk Oroszországtól és nem engedhetjük meg magunknak hogy beálljunk azon EU-s országok sorába akik fejjel a falnak menve támogatják az Oroszországgal szemben hozott szankciókat, ezek ugyanis legalább akkora kárt okoznak ezeknek az országoknak mint nekik.

2015. márc. 17. 10:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha csak most ábrándultál ki akkor te egy másik országban élsz :)
2015. márc. 21. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!