Ha mindenki "libsi" aki nem Jobbikos akkor a maradék micsoda?
Mert h csak ebben a kettőben gondolkodnak itt a jobberek.
Ennyire nehéz elhinni h nem mindenki liberális aki nem szimpatizál a Jobbikal ?
Ja a másik kedvencem h r-go már nem is magyar tehát a maga a magyarság már a Jobbiktól van számítva ?
Akkor előttük itt mi volt Kuba v Japán ?
Mert h csak a jobbikos az a magyar akkor a többi gyümölcs a jogobellában v mi ?
Liberalizmus és a hazaszeretet nem zárja ki egymást. A fasizmust és a liberalizmust egy kapta fa alá nehezen lehet venni.
Mindenkinek megvannak az alap elvei. Jobbik se 100% antiliberalista, mert akk visszahoznák a rabszolgaságot és ha elvagy adósodva, akk eladnak. Így magyarországon rengeteg rabszolga lenne, akinek van adóssága.
Adam Smith is megfogalmazta, h minden ember egyforma. Cigányozhattok itt össze vissza, de van olyan magyar is aki nem különb ennél. Nem a fajtával kellene probléma lenni, hanem a tulajdonságaikkal.
A Jobbik undorító bagázs, akik megölnének minden zsidót/cigányt csak nem tehetik meg. Én se vagyok jobb, mert én megölném az összes jobbikost, ha tehetném.
Nem a más vallásúakkal vagy a külföldiekkel lehet problémája az embernek, de liberalizmus alapja 21. században élünk. Kúltúrált együttélés nem hiszem, h lehetetlen. Bár én se szeretnék egy c szomszédot.
12: De én most jövök onnan. Nagyon nem vagyok jobbikos... mégis kiakasztóak nagyon sokan. Nincs személyeskedés? Ohh... Dehogynem. Csak nem akarnak kiirtani, bár ma már láttam pár olyan hsz-t is, hogy a legjobb náci a halott náci és ehhez hasonló... (ha gondolod megkeresheted, a jobbikos retardról szóló cikk alatt volt)
Múltkor konkrétan Konchita Wurstról írtam, hogy csak azért nyerte meg a dalfesztivált, mert homoszexuális. és szerintem voltak nála jóval tehetségesebbek is. Mit hoztak ki belőle? Biztosan látens bzui vagyok, így ilyen hangnemben, cifrázva.
A kuruc alatt lehet, hogy közönségesek de nem annyi az agyhalott, mint a 444-en például.
"Szeretnél egy banknak dolgozni minimálért "
LOL :)
Megneznem hanyan vannak banki alkalmazottak akik minimalberert dolgoznak :)
17: De hogy alátámasszam. Mai termés, egy erdélyi honfitársunktól:
"Vonakodó vagina an hour ago
MIT NEVETSZ TE ORMANYOS PATKANY? MI VAN TE BAMBNA KAKADU? A VIZILO ABALNA BELED A FASZAT MIKOZBEN EGY GAVIAL VEGEZ RAJTAD VEGBELTUKROZEST ES A GYOMRODON RAGODNA 3 KINAI LANGUSZTA!"
Aztán ez:
"Pixy an hour ago
Valamint biztosan van egy remek cigány barátod is."
Na meg ez a lekezelő stílus, öregem:
"albert bácsi (értelmező) 2 hours ago
öcsém, félek tőle : kissé eltévedtél az értelem rengetegében..."
19.12
ez pontosan mit is bizonyít? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!