Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha mindenki "libsi" aki nem...

Ha mindenki "libsi" aki nem Jobbikos akkor a maradék micsoda?

Figyelt kérdés

Mert h csak ebben a kettőben gondolkodnak itt a jobberek.

Ennyire nehéz elhinni h nem mindenki liberális aki nem szimpatizál a Jobbikal ?

Ja a másik kedvencem h r-go már nem is magyar tehát a maga a magyarság már a Jobbiktól van számítva ?

Akkor előttük itt mi volt Kuba v Japán ?

Mert h csak a jobbikos az a magyar akkor a többi gyümölcs a jogobellában v mi ?

2015. febr. 7. 18:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező. Javaslom, hogy menjél fel egy liberális oldalra, mint a 444.hu és nézd meg a hozzászólásokat. Annyi hülye egybites barmot, mint amennyi ott van még nem láttam egy jobbik pártrendezvényen sem. Mondom ezt, mint egy LMP-s.
2015. febr. 7. 18:29
 12/22 anonim ***** válasza:
57%
A 444-en nem láttam még annyi mocskolódást összesen, mint egy népszerű kurucos cikk alatt.
2015. febr. 7. 18:36
 13/22 anonim ***** válasza:
65%

És akkor még nem is említve a ballib viccoldalakat.

[link]

Ez is jó példa.

2015. febr. 7. 18:38
 14/22 anonim ***** válasza:
63%
a 444-es kommentek nagy része macskás gif, irónia vagy az agyatlan jobberek oltása.
2015. febr. 7. 18:38
 15/22 anonim ***** válasza:
89%
De még lehetne írni másikat is, szóval mindkét "oldalra" jellemző az ilyesmi, de csak az egyiket hoztad valami miatt példának.
2015. febr. 7. 18:39
 16/22 anonim ***** válasza:
28%

Liberalizmus és a hazaszeretet nem zárja ki egymást. A fasizmust és a liberalizmust egy kapta fa alá nehezen lehet venni.

Mindenkinek megvannak az alap elvei. Jobbik se 100% antiliberalista, mert akk visszahoznák a rabszolgaságot és ha elvagy adósodva, akk eladnak. Így magyarországon rengeteg rabszolga lenne, akinek van adóssága.

Adam Smith is megfogalmazta, h minden ember egyforma. Cigányozhattok itt össze vissza, de van olyan magyar is aki nem különb ennél. Nem a fajtával kellene probléma lenni, hanem a tulajdonságaikkal.

A Jobbik undorító bagázs, akik megölnének minden zsidót/cigányt csak nem tehetik meg. Én se vagyok jobb, mert én megölném az összes jobbikost, ha tehetném.

Nem a más vallásúakkal vagy a külföldiekkel lehet problémája az embernek, de liberalizmus alapja 21. században élünk. Kúltúrált együttélés nem hiszem, h lehetetlen. Bár én se szeretnék egy c szomszédot.

2015. febr. 7. 18:58
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

12: De én most jövök onnan. Nagyon nem vagyok jobbikos... mégis kiakasztóak nagyon sokan. Nincs személyeskedés? Ohh... Dehogynem. Csak nem akarnak kiirtani, bár ma már láttam pár olyan hsz-t is, hogy a legjobb náci a halott náci és ehhez hasonló... (ha gondolod megkeresheted, a jobbikos retardról szóló cikk alatt volt)

Múltkor konkrétan Konchita Wurstról írtam, hogy csak azért nyerte meg a dalfesztivált, mert homoszexuális. és szerintem voltak nála jóval tehetségesebbek is. Mit hoztak ki belőle? Biztosan látens bzui vagyok, így ilyen hangnemben, cifrázva.

A kuruc alatt lehet, hogy közönségesek de nem annyi az agyhalott, mint a 444-en például.

2015. febr. 7. 19:02
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretnél egy banknak dolgozni minimálért "

LOL :)

Megneznem hanyan vannak banki alkalmazottak akik minimalberert dolgoznak :)

2015. febr. 7. 19:10
 19/22 anonim ***** válasza:
42%

17: De hogy alátámasszam. Mai termés, egy erdélyi honfitársunktól:

"Vonakodó vagina an hour ago

MIT NEVETSZ TE ORMANYOS PATKANY? MI VAN TE BAMBNA KAKADU? A VIZILO ABALNA BELED A FASZAT MIKOZBEN EGY GAVIAL VEGEZ RAJTAD VEGBELTUKROZEST ES A GYOMRODON RAGODNA 3 KINAI LANGUSZTA!"

Aztán ez:

"Pixy an hour ago

Valamint biztosan van egy remek cigány barátod is."

Na meg ez a lekezelő stílus, öregem:

"albert bácsi (értelmező) 2 hours ago

öcsém, félek tőle : kissé eltévedtél az értelem rengetegében..."

2015. febr. 7. 19:12
 20/22 tetro ***** válasza:
44%

19.12

ez pontosan mit is bizonyít? :D

2015. febr. 7. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!