Ha egyszer a jobbik kormányra kerül, akkor mik lesznek az első lépései? Mi lesz az amit azonnal megváltoztatnak, átalakítanak?
Mivel a jobbikot mindegyik utálja,
Itt olvastam már olyat,hogy a Fidesz bábja.Sőt olyat is ,hogy a dk haverja.
Ha netán öket választanák meg, akkor gyorsan kiderülne, hogy az ígéretek nagy részét "egyelöre még nem lehet bevezetni", és minden ugyanúgy menne tovább, ahogy most. Az összes rosszért az elözö kormány(ok) a felelösek, azonnal nem lehet a 8-16-25-stb év hibáit rendbehozni.
Ennél még katasztrófálisabb lenne, ha megpróbálnák betartani a programjukat, mert még több bünözés lenne, csak akkor a "nemzeti öntudat" jegyében, a gazdasági programjuk meg annyira nem átgoldolt, megvalósíthatatlan, hogy az ország megszünne.
Az ötös tökéletesen leírja.
Egyvalamit hiányoltam csak.
Hol vannak a gonosz zsidók, bankok, multik, illuminátik, akik nem hagyják megvalósítani a programjukat, ezért a Jobbik egyelőre nem tehet semmit? :D
Szerintem pedig jobb lenne. Nem ártana, ha valóban utánajárnátok a céljaiknak és nem csak a Fidesz és az MSZP "nácizós" propagandáját hallgatnátok!
Ne felejtsük el, hogy a legerősebb ellenzéki pártról beszélünk.
Szerintem az áfa és a munkabér terheinek csökkentésével kezdenének.
Ennyi úgy nagy hirtelen elég is a gazdaság beindításához, a többi meg emiatt jön magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!