Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hát akkor győzzön a Jobbik!?

Hát akkor győzzön a Jobbik!?

Figyelt kérdés

Ugye győzni fog? Ugye! Győzni fog! Ti nem unjátok még a hülyítést? Jó lenne már végre büszkének lenni és példát mutatni a világnak, hogy van egy nép, aki otthon érzi magát és nem kell állandóan csalódnia és meghúznia magát mások hibái miatt! Az MSZP egy örök csalódás volt és ez meg is marad az emberekben, a FIDESZ is ugyan ez, hisz volt már kormányon és én nem voltam büszke a magyarságomra, hisz hibát hibára halmoztak, valamint a mostani beszéde is Orbánnak szánalmas volt és megdöbbentően semmitmondó!

Miért kell félnem a saját országomban a kisebbségtől?

Miért fáj a szívem, ha lenézik a népemet?

Miért nem kapok több pontot a felvételin, mint a roma embertársaim?

Miért áll sárból az utcánk, ha az egyel lejjebb lévő utcákban(a roma telepen) aszfaltos út van?

Miért nem látogat meg engem a kórházba a FIDESZes polgármesterem, amikor beteg vagyok, ha a roma embertársamat meglátogatta?

Nem vagyok rasszista, de kihozzák belőlem!

2010. febr. 7. 14:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%
Megnyugtatlak a Jobbik nem fog nyerni. Az hogy milyen eredményt érel az nagyban függ attól, hogy milyen anyagi pénzforrásokra tud majd szertetenni. Lehet hogy azok az emberek akik ez EP kampányt finanszírozták most már nem őket fogják támogatni.
2010. febr. 7. 15:12
 12/23 bumbi02 ***** válasza:
0%
nem fog nyerni.. felőlem fogadhatunk is...
2010. febr. 7. 16:01
 13/23 A kérdező kommentje:
Hát ez az erőszakos kampányolás sztem nem igaz, mert eddig két levelet kaptam a FIDESZtől, kettőt az MSZP-től és egyet a Jobbiktól! Valamint én még egy Jobbikos plakátot nem láttam, viszont az MSZP-ssel és a FIDESZ-essel tele van az ország! Valószínűleg azért, mert a két nagy párt szereti elkölteni a millióinkat, amiket a kampányra kaptak, pusztán papírokra és plakátokra! De hááát, valszeg ez a jó... Eddig is a többség döntött, nemmellékesen állandóan rosszul, hiszen mi van most is, és mi volt ez előtt is???!!! Ideje lenne kipróbálni valami újat, ennél rosszabb már úgysem jöhet!
2010. febr. 7. 17:00
 14/23 anonim válasza:
Azok az emberek, akik a fidesre vagy az mszpre fognak szavazni olyanok, akik azt mondják, hogy mindenkinek jár egy második esély.. De emberek! Ha valaki jól hátba támad minket, akkor azt ugyanúgy visszafogadjuk.. Jóhiszemű emberek... a világ nem így működik.
2010. febr. 7. 17:56
 15/23 anonim ***** válasza:

17:00

Sőt még azt kihagytad hogy a jobbiktól nem kaptunk telefonhívást hogy adjuk a kopogtatócédulát majd a képviselőjének meg szavazzunk rájuk(én legalábbis a fidesztől kaptam ilyet)

2010. febr. 7. 18:29
 16/23 bumbi02 ***** válasza:
59%
ne félj, hogyha a Jobbiknak komolyabb esélyei lesznek a kormányzásra , ők is ugyanugy fognak kampányolni városokénti 10 plakáttal... csak a Jobbik vezetői is tudják amit az ország 80%a... a jobbiknak maximum 20%ra van esélye... kormányzáshoz annyi esélye van mint nekem...lehet h ez váltoni fog még, de nem hinném h áttudnák lépni ezt a 20%ot, maximum h ha szakitanának a fröcsögös,szebbjövöt-özös, takarogy ez, takarogy az, vesszen trianonozós szélsőséges szavazoikkal, mert sokan a jobbikot csak innen ismerik és általánositják az egész jobbikra... mer valljuk be tleg, elég sok ien jobbikos van.. h ha kicsit mérsékelődne a jobbik még több esélye lenne...
2010. febr. 7. 18:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Van olyan aki tényleg végig olvasta ezt a kampány szöveget?
2010. febr. 7. 20:46
 18/23 anonim ***** válasza:
Jah, én is kaptam fidesztől hívást. :D Persze azonnal lecsaptam a telefont. Engem nem vernek át. Még egyszer ne verjék át az országot... elegem van a fideszből. Mikor az MSZP "uralkodott", akkor is a fidesz próbált beleokoskodni dolgokba, és csak ócsárolta az MSZP politikáját. Ez annyira nem helyes. Nem ezt kéne tenni. össze kéne fogni, és jobb ötletekkel előrukkolni. Nem pedig mutogatni a másikra, hogy sz*r a politikájuk, nem tudnak kormányozni... és a fidesz ezt csinálta. Kezdem azt hinni, hogy a fideszes szavazók agyát valami műholdas fidesz "agyirányító" program vette át. Remélem nem így van. :(
2010. febr. 9. 10:15
 19/23 anonim ***** válasza:

A JOBBIK győzni fog!!!

Magyarország a magyaroké!!!

Remélem már többen ébrednek fel....

Szebb jövőt!

Jőzzön a JOBBIK:)

2010. febr. 9. 20:05
 20/23 anonim ***** válasza:

Adjon az Isten!

Remélhetőleg a Jobbik Magyarországért Mozgalom - Párt fog tavasszal győzni, hogy a mocskos hazaáruló mszp-t, fideszt, szdszt mdf-et stb.. pártot elszámoltassa az elmúlt húsz évről! Nem tudom, hogy mitől kell félni, a jobbik programja egy remek, jó, nagyszerű normális program, melyet meglehet valósítani, de akik itt írnak, azok biztos, hogy nem olvasták el, csak a levegőbe írogatnak, mert az anyja vagy apja mszp-s vagy fideszes.

Magyarok nem kell nekünk korrupciós párt! NEM KELL! Börtönbe velük és szabadságot a MAGYAROKNAK, eddig még egyik pártnak sincsen programja, de jobbiké már is rossz.

Hát ezek vagytok ti, mert ezek szerint nem tudtok semmit a jobbikról, csak azt írjátok, amit a média mond.

Tessék elolvasni!

[link]

ADJON AZ ISTEN EGY SZEBB ÉS ÉLHETŐBB MAGYARORSZÁGOT ÉS TÖMLÖCBE, AZOKKAL AKIK KIÁRUSÍTOTTÁK HAZÁNKAT!

2010. febr. 9. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!