Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hát akkor győzzön a Jobbik!?

Hát akkor győzzön a Jobbik!?

Figyelt kérdés

Ugye győzni fog? Ugye! Győzni fog! Ti nem unjátok még a hülyítést? Jó lenne már végre büszkének lenni és példát mutatni a világnak, hogy van egy nép, aki otthon érzi magát és nem kell állandóan csalódnia és meghúznia magát mások hibái miatt! Az MSZP egy örök csalódás volt és ez meg is marad az emberekben, a FIDESZ is ugyan ez, hisz volt már kormányon és én nem voltam büszke a magyarságomra, hisz hibát hibára halmoztak, valamint a mostani beszéde is Orbánnak szánalmas volt és megdöbbentően semmitmondó!

Miért kell félnem a saját országomban a kisebbségtől?

Miért fáj a szívem, ha lenézik a népemet?

Miért nem kapok több pontot a felvételin, mint a roma embertársaim?

Miért áll sárból az utcánk, ha az egyel lejjebb lévő utcákban(a roma telepen) aszfaltos út van?

Miért nem látogat meg engem a kórházba a FIDESZes polgármesterem, amikor beteg vagyok, ha a roma embertársamat meglátogatta?

Nem vagyok rasszista, de kihozzák belőlem!

2010. febr. 7. 14:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Sokismeretlenes egyenlet lehet, hogy jobb lenne. :-)
2010. febr. 7. 14:39
 2/23 anonim ***** válasza:
77%
Tökéletesen egyetértek veled,kérdező, én is így vagyok,így érzek ahogyan te.Reméljük tavasszal győzni fog a jobbik!Szebb jövőt!
2010. febr. 7. 14:40
 3/23 anonim ***** válasza:
46%

"Ti nem unjátok még a hülyítést?"

De igen. Borzasztóan unom a Jobbik erőszakos kampányolását, és hogy hülyének nézitek a népet.

Magyar vagyok, keresztény és büszke a hazámra. De nem utálok senkit azért, ha más népcsoporthoz tartozik, és más a világnézete.

2010. febr. 7. 14:42
 4/23 anonim ***** válasza:
16%

Remélem nem győz!

Inkább a fidesz

Az mszp szar de a jobbik is! Mind a kettő szélsőséges és radikális! Szóval nem ér semmit!

A magyar büszkeségről annyit amíg az embereknek a világon pl.: a youtubon keresztül a cigányokat kell mutatni különböző tv műsorokban(mónika,josi barát stb.) addig ne várjunk el semmit. mert a külföldiek szemében a cigány is magyar mert ott él és úgy beszél. Nekem van kint ismerősöm és nem tezs különbséget a cigány és maygar között! Az ilyen műsorokkal az országot és a magyar népet járatjuk le!

Szóval nem mindig és nem csak a kormány a hibás hanem az emberek is! Nyilván ha nem néznék ezeket a műsorokat akkor a tv sem vetítené mert nincs belőle pénz és gyenge lenne a nézettségük!

2010. febr. 7. 14:43
 5/23 anonim ***** válasza:
De igen, én is unom a hülyítést. És fáj a szívem. Csak másért.
2010. febr. 7. 14:46
 6/23 anonim ***** válasza:
55%
Hát a két nagy párt már bizonyította hogy nem méltó az ország 'vezetésére', a jobbik még nem, szóval én a kopogtató cédulát a jobbik képviselőnek adom, de szavazni rájuk sem fogok.
2010. febr. 7. 14:54
 7/23 anonim ***** válasza:
5%
Csak Bokros bánik tisztességesen a választópolgárokkal,mindenki más átveri őket.Mindenki tudja hogy a választások után újabb megszorítások és szerkezeti reformok jönnek,mégis egészen mást hazudnak az embereknek,egyedül Bokros az aki a valóssággal kampányol.Az a szomorú hogy az emberek többsége azokat a pártokat támogatja akikről tudja hogy becsapják őket és az álmaikat hallják vissza tőlük.De hamarosan keserű lesz az ébredés,mint Görögországban vagy Romániában!
2010. febr. 7. 14:56
 8/23 anonim ***** válasza:
41%

Aki jobbikot akarja szavazzon rá, aki nem arra szavazzon amire akar. Egy dolog baromi dühítő, ez az erőszakoskodás és okoskodás, hogy miért mindenáron jobb a Jobbik. aki rájuk akarna szavazni, vagy billeg mert nem tudja eldönteni, az tuti megundorodik ettől. Hadd döntsön mindenki úgy ahogy akar, még ha rosszul is dönt,( már attól függ kinek mi a rossz) mindenkinek joga van arra szavazni akire akar. Ha ez kedves Jobbikosok nektek tetszik vagy sem. És az is kiábrándító, hogy aki nem jobbikos az egy hazaárulókommunista lehet csak....

Örülök neki, hogy Te leírtad miért szereted a Jobbikot, de ettől függetlenül én nem rájuk fogok szavazni.

2010. febr. 7. 15:08
 9/23 anonim ***** válasza:
39%

15:08

ott a pont igazad van!

2010. febr. 7. 15:10
 10/23 anonim ***** válasza:
36%
ne győzzön. vagy győzzön, de akkor mégtöbben mennek majd el, és magatok maradtok a MAGYARországon Ti magunkfajták...
2010. febr. 7. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!