Már csak 9% van a Fidesz és Jobbik között. Mi várható így 2018-ban?
Nálunk,ahol lakom volt Jobbikos paprikás krumpli is.
Sajnos van akinek ennyi az igénye....
Még egy minőségibb étel sem kell ahhoz,hogy megvegyék a szimpátiáját,szavazatát.
Az ördögnek is eladnák az ilyen emberek a lelküket 100Ftért..
"No és ki jönne a Jobbik után ?
A bukott Fidesz vagy a bukott baloldal ? :DD"
Meg is válaszoltad magadnak. Nem kell szmájli, mert tényleg ezek. Most is a bukott Fidesz van. Előtte pedig a bukott baloldal volt. Ezek kitermelték már a maguk támogató tőkés osztályát. A pénzen múlik minden.
"az a baj,hogy alapvetően nem fogják fel az emberek,hogy mindenki megvehető."
Soha ne hazudj! Én sem vagyok megvehető és szerintem még jó páran vagyunk így ezzel ebben a kis országban.
Hidd el,neked is megvan az árad.
Sajnos ezen alapszik az egész kappitalizmus,és ezért nem működik sajnos a kommunizmus,mert mindenkiben ott lappang a kisördög.
Azt hinni,hogy a Jobbikot az ország sorsa érdekli,naivság.
Mindenki megvehető,a kérdés az,hogy kinél hol a határ.
A bal oldal ilyen nyíltan és ennyire pofátlanul soha nem lopott,és nem a szegények eltaposása volt a cél.
Nem kell messzemenő és hamis következtetéseket levonni mai látszatadatokból egy 3 év múlva bekövetkező eseményre.
Egyfelől nem érdemes, mert itt annyira labilis a helyzet, hogy egy mindentudó se lenne képes helyesen következtetni 3 évre előre.
Másfelől meg azért nem, mert ma annyi a csalás, hazugság, hogy nem létezik objektív adat. Még az sem a valódi álláspontját mondja, akit éppen erről kérdeznek. Vagyis amit ismerni vélünk, nem a valóság. Azt más módszerekkel lehet megállapítani.
hogy 2018-ban?
akkor is ugyanennyi, 9%...
...
(Csak már a jobbik javára)
Fidesz tovább lopna, Jobbikot meg még nem láttuk a hatalom élén. :D
Ahogy írta az egyik ember, fos és szar.
Nincs egy darab normális párt itthon. Valóban 5 ft-ért megveszik a népet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!