Szerintetek a 2. fordulóban változhat a Jobbik-Mszp erőviszony? Lehet még rajta változtatni? Lesznek koalíciók vagy visszalépések? Konkrétan az érdekel, hogy nagy meglepetés várható-e még?
Kinek a javára vagy kárára??
Lmp szerintetek odaáll valakihez??
Köszönöm amúgy a válaszod:))
Nem tudom miért,nem akarok senkit sem provokálni .De nekem az az LMP dolog nem igazán tiszta.Túl gyorsan jöttek és győztek úgy hogy előzmények sem voltak vele kapcsolatban.
Ráadásul már jönnek a hírek,hogy az Mszp közeledik az Lmp felé.Hááát,nem tudom mi lesz ebből.
ez merő találgatás, egyáltalán nem biztos, hogy mindenki és csak ugyanazok a személyek elmennek újra szavazni. Az sem biztos, hogy ugyanarra az emberre fognak szavazni. Az sem, hogy mondjuk ha elöszőr MSZP jelöltjére szavazott, ha az visszalép, akkor arra adja a voksát, akit mondanak neki.
Én pl a Jobbik jelöltjére szavaztam és bármit csinál a második fordulóban a Fidesz jelöltre fogok szavazni. Akár ott lesz a Jobbikos jelölt, akár nem.
Én hű és gerinces ember vagyok. Első fordulóban a Jobbikra szavaztam mert szívvel, lélekkel és ésszel a programjuk mellett vagyok és teljesen egyetértek vele. Éppen ezért a második fordulóban is teljes mellszélességgel szavazok ugyanúgy a Jobbikra.
Szerintem a második fordulóba a nyugdijas mamák/papák már nem lesz akkora kedvük ismét besétálni és Xelni. Viszont a Jobbikos szavazók a legaktívabbak az összes párténál. Tehát igen. Van rá esély, hogy fordul a kocka az MSZP és a Jobbik között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!