Kósa Vs Orbán? Ki a hitelesebb személy?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 18:13
11/20 anonim válasza:
Kósa is nagy kapcabetyár, legalább akkora, mint a Vezénylő Tábornok úr, azonban esze ágában sincs megingatni a főnök szent és sérthetetlen trónját. Ő qurva jól elvan, mint Debrecen (2. vagy 3. legnagyobb város) polgármestere, és pártszínektől függetlenül úgy néz ki, jól kormányoz helyi szinten. Debrecenből nem hallasz balhét. Persze ott is van ellentábor, de azért valahogy elvannak mint a befőtt. Likud Viktor meg csak harcoljon egyedül a szélmalmaival. Egyre nevetségesebbé teszi magát.
14/20 anonim válasza:
Kósa hitelesebb, de úgysem lesz ő a Fideszben a góré, ha Orbán nem vonul saját döntéséből vissza.
15/20 anonim válasza:
A kérdést le tudnám úgy is fordítani, hogy melyik a finomabb, a tücsök vagy a csótány?
Én a jobbikat választanám, a rétes Vona a jobb.
17/20 anonim válasza:
Ha már nem Vona akkor inkább Kósa:) Nyíregyházán élek és mindig irigyeltük a szomszédokat.Nagyon jó kis város Debrecen,szeretik Kósát és szerintem jól irányítgatja a várost.Meg lehet nézni az ellen tábort nekünk egy vérbeli mszp-sünk van Csabainé személyében,hát......senkinek ilyen polgármestert nem kívánok.Alig várom,hogy kizuhanjon a sleppjével együtt az önkormányzati bársonyszékből.
18/20 anonim válasza:
addig biztosan kizárom a fideszt amig a vikike el nem tűnik a közéletből, menjen kapálja a szőlőjét ami persze nincs a vagyonnyilatkozatában. kósa valóban értelmesebb.
19/20 anonim válasza:
Kósa. Az az idegbajos kertitörpe, I. Igazmondó Viktor már régen lejáratta magát előttem.
20/20 anonim válasza:
tök mind1, hogy ki, az a hitelesebb aki nem szerepel ezen a szégyentáblán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!