Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerinted bukik Orbán 2018-ban...

Szerinted bukik Orbán 2018-ban? És ha igen, ki jön helyette?

Figyelt kérdés

2014. dec. 26. 19:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Ha nem fognak össze sosem váltják le a fideszt, mert egyiknek sincs elég szavazója,,,,de majd 2018-ban belátjátok vagy nem. Erről beszéltem...Nem ideológiákról van szó, hanem a magyarság jövőjéről. "

Papíron az összes a magyarság jövőjét tartja a szeme előtt, csak a módszer más. Én pedig mint Jobbik szavazó, a falnak mennék ha képes lenne bármilyen szinten együttműködni a Jobbik a baloldal akármelyik pártjával... esetleg az LMP-vel.

2014. dec. 26. 22:18
 22/25 anonim ***** válasza:

Eleve a kérdés megfogalmazása furcsa.

Hogy bukás-e az,ha mást választanak meg?És aki helyette ''jön'',azt választják meg.Kit,a jelenlegi lehetőségekből?

Aki nem szavaz,az túléli,akárki is legyen,mint ahogy sokmindent és sokmindenkit túléltünk.

Aki nem szavaz,az igazából arra szavaz,akit a többiek megválasztottak;ugye?

Aki szavaz,az meg arra szavaz,akiről úgy gondolja,hogy neki többet fog juttatni másoknál.Senki nem gondol a szavazók közül se a nemzet jövőjére,még talán a saját gyerekéig se lát el a legtöbb.A pillanatnyi haszon elve irányít bennünket,mint általában.Csak hangzatos szólamokba,álszent érvekbe rejtjük a valódi indítékainkat.Az ókori görögök óta....

2014. dec. 27. 04:29
 23/25 anonim ***** válasza:
Nagy gond az is, hogy jelenleg szinte nincs ellenzéke a fidesznek. Nem is csoda,hogy az utóbbi választást is könnyedén megnyerték. Ez még 2018-ig is változhat, bár ez is tudatosan van így csinálva, mint sok minden a magyar politikában. Az MSZP szerintem szándékosan amortizálta úgy le magát évek alatt. Őszödi beszéd, stb. ezek egy előre kitalált terv részei voltak,az egész csak egy nagy színjáték ami itt zajlik ebben az országban.
2014. dec. 27. 11:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Tehát röviden összefoglalva nekem az a véleményem, hogy magyarországon egy erős egypártrendszer kiépítése zajlik és ehhez az "ellenzék" is asszisztál teljes mértékben. Nekem mindig az volt az érzésem, hogy magyarországon nincs is igazán ellenzék a politikában. Amit az emberek előtt művelnek azok csak kirakat-tevékenységek. Más kérdés, hogy ezt meddig tűri majd az EU, bár az eddig tapasztaltak alapján túlzottan nem érdekli őket.
2014. dec. 27. 11:57
 25/25 anonim ***** válasza:
21, ebből is látszik, hogy a jobbikot sem érdekli a magyar nép.Ha érdekelné,,,még az ördöggel is összeállnának -és nem a saját egyedhatalmuk próbálnák kikövezni - hogy orbánt, a népsanyargatót leváltsák...Meg is válaszoltad a kérdést.
2015. jan. 3. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!