Kikap most is a FIDESZ? Amennyire balf. Szok, most is elveszítik a választásokat. Lesz még egy-kételszólás, és megszívják. Nektek mi a véleményetek?
Én jobbikos vagyok. Szerintem meg fogják nyerni, mert az MSZP már nem takarózhat azzal, hogy az előző kormány miatt ilyen a helyzet. Ugyanakkor a Fidesznek nagyon nehéz dolga lesz, miután kormányra kerül.
A www. demokrata.hu is készített egy szavazást, amire ugyebár elsősorban fideszesek és jobbikosok válaszolnak, és a többség ott is úgy látja, hogy évek kellenek ahhoz, hogy javuljon az ország állapota...
"Kikap most is a FIDESZ?"
Álmodik a nyomor.
"Lesz még egy-kételszólás, és megszívják."
Aki egy "elszólás" miatt nem szavaz a fideszre, az eddig sem volt fidesz-szavazó. Nem "elszólásokon" múlik egy választás, hanem pl. azon, hogy akar-e a lakosság még 4 olyan csodálatos évet, mint 2006-2010.
Szerintem nem is akar nyerni a fidesz.
Hozzá kell nyúlni a nyugdíjhoz a szociális rendszerhez az adókhoz.
Nem fogjuk olcsóbban megúszni mint szlovákia.
"Szerintem buknak mint az EP-n"
Ha csak akkorát "buknak", mint az EP-n, akkor kb. 260 mandátumuk lesz a parlamentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!