Kikap most is a FIDESZ? Amennyire balf. Szok, most is elveszítik a választásokat. Lesz még egy-kételszólás, és megszívják. Nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 13:24
2/18 anonim válasza:
nem vagyok jós. de igen az esély meg van, meglássuk még.
3/18 anonim válasza:
balf. aki mondja, egyébként magasan fognak verni mindenkit
4/18 A kérdező kommentje:
Előző: Nem vagyok MSZP-s, de szerintem egyáltalán nem úgy mennek a dolgok, ahogyan a Fidesz szeretné.
2010. febr. 2. 13:35
5/18 anonim válasza:
Szerintem így is, úgy is megnyerik, de a 2/3-ot a napokban játszották el a svéd nyugdíjjal (á la Varga Mihály), és a "rövid távon nem, de hosszú távon bevezethető az ingatlanadó" elkottyintással Mádi részéről. Ahogy korábban Kövér és Mikola esetében, az MSZP titkos fegyvere most is a Fidesz soraiban lapul :D
6/18 anonim válasza:
Azt mondjuk már tényleg bizonyították, hogy a legjobb helyzetet is el tudják baltázni, de ahhoz már tényleg tehetség kell, hogy ezt a mostanit is elveszítsék.
Egyébként szerintem kétharmaduk semmiképp se lett volna. Nem az MSZP, hanem a Jobbik miatt.
7/18 anonim válasza:
nemtom, aki nekem mondta h kire fog szavazni egy ember se mondta h a fideszre...
8/18 anonim válasza:
elég sok bénázást csinálnak mostanság valóban, de az mszp nem fogja magát felhozni a fidesz fölé. túlságosan elvesztették a hitelüket (joggal)
9/18 anonim válasza:
Várniuk kell, újabb 4 évet, vagy még többet.
Lehet, hogy már a nyegle stílust is késő levetni.
10/18 anonim válasza:
Ha nem csinál semmit a Fidesz a kampány alatt, akkor is meglesz az 50 %, mert az embereknek elegük van az MSZP SZDSZ MDF műsorból.
Az lenne a legjobb taktika ha a Fideszesek mélyen hallgatnának. Nem tudni, hogy egy ötletelés szavazatokat hoz vagy visz. Egyik párt sem tud semmilyen értelmes programot felmutatni, ezért egy kicsit lökdösődnek, acsarkodnak 1-2%-al elmozdítva az arányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!