Sokan miert hiszik vakon, hogy a Jobbik 2018-ban mar valtopqrt lehet?
"Most egy baráti kérdés (mert még nem anyáztál egy válaszomra sem ), szerinted én milyen szavazó vagyok?"
Szerintem vagy LMP-s vagy tartózkodó. Esetleg szimpatikus neked a Jobbik, de szerintem nem valószínű, hogy szavaznál rájuk. Ha jobbikos lennél, már rég elkezdtél volna mocskolódni.
szimpatizálok a jobbikkal, rájuk is szavaztam. Ellenben jelenleg közelebb áll hozzám a tartózkodás, mert a fentebb általam említett nagyhangú 1 bites szavazók elbizonytalanítottak.
Úgy éreztem, ha nem megyek el szavazni, nincs jogom véleményt nyilvánítani az akitálpolitikáról.
"a jobbik 2/3-dal nyeri a valasztast 4 ev mulva."
Ha a Jobbik ilyent mond, akkor csak azt mutatja, mennyire el vannak szállva egy irreális világba.
Mert más világban élnek. A Jobbik népszerűsége, hacsak nem kezdenek el pénzt szórni a tömegeknek, már stagnál. Az előző választás óta is csak óvatosan nőtt.
Én Jobbik-ellenes vagyok. És miért? Mert a hazaszeretet erény. De hazaárulózni a balliberálisokat, miközbe az oroszok seggét nyalják... Orosz-haza szeretet 25 évvel a kivonulásuk után, na EZ HAZAÁRULÁS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!