Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Sokan miert hiszik vakon,...

Sokan miert hiszik vakon, hogy a Jobbik 2018-ban mar valtopqrt lehet?

Figyelt kérdés
Szerintem ez irrealis...mar vsak abbol kifolyolag, hogy a tamogatottsaga nagyon lassan novelszik es a fidesz minden temajukat lenyulja.. Realis, idosebb jobbikosok ill. emberek velemeny erdekel...nem almodozo kozepiskolasoke. Koszonom.

2014. dec. 9. 09:57
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
17...es egy nem elvakult szavazo mit lat? Milyen realis celt 2018-ra? ha teljesen objektiv vagyok en ugyanis ugyblatom, h 2022 elott a jobbik nem erosodik annyit, h a fid. helyebe lepjen.
2014. dec. 9. 11:44
 22/31 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem, aki teljesen reálisan próbál gondolkodni, az tudja, hogy 2018-ban még nem lesz Jobbikos kormányalakítás.
2014. dec. 9. 11:45
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
A '18-as célnak a tovább erősödésnek kell lennie. És ha nem jön be valamilyen ütős Jobbikos botrány, valamelyik vezetővel, akkor erősödni is fog.
2014. dec. 9. 11:47
 24/31 anonim ***** válasza:
40%

"Most egy baráti kérdés (mert még nem anyáztál egy válaszomra sem ), szerinted én milyen szavazó vagyok?"

Szerintem vagy LMP-s vagy tartózkodó. Esetleg szimpatikus neked a Jobbik, de szerintem nem valószínű, hogy szavaznál rájuk. Ha jobbikos lennél, már rég elkezdtél volna mocskolódni.

2014. dec. 9. 11:58
 25/31 anonim ***** válasza:
91%

szimpatizálok a jobbikkal, rájuk is szavaztam. Ellenben jelenleg közelebb áll hozzám a tartózkodás, mert a fentebb általam említett nagyhangú 1 bites szavazók elbizonytalanítottak.

Úgy éreztem, ha nem megyek el szavazni, nincs jogom véleményt nyilvánítani az akitálpolitikáról.

2014. dec. 9. 12:01
 26/31 anonim ***** válasza:

Hoppá.

aktuálpolitikáról*

2014. dec. 9. 12:02
 27/31 A kérdező kommentje:
Igen sajnos nekem is inkább a jobbik szimpatizánsai nem szimpatikusak. .sokan emiatt nem szavaznak vonáékra..sajnos ez tény.
2014. dec. 9. 12:14
 28/31 A kérdező kommentje:
De mondjuk a fideszesekkel is így vagyok...csak a jobbikosok számomra arrogànsabbak, erőszakosabbak..taszít sokuk stílusa.persze vannak normálisak, de általában azok nem kiabálnak..akaratoskodnak.
2014. dec. 9. 12:17
 29/31 anonim ***** válasza:
37%

"a jobbik 2/3-dal nyeri a valasztast 4 ev mulva."

Ha a Jobbik ilyent mond, akkor csak azt mutatja, mennyire el vannak szállva egy irreális világba.

2014. dec. 9. 12:23
 30/31 anonim ***** válasza:
20%

Mert más világban élnek. A Jobbik népszerűsége, hacsak nem kezdenek el pénzt szórni a tömegeknek, már stagnál. Az előző választás óta is csak óvatosan nőtt.

Én Jobbik-ellenes vagyok. És miért? Mert a hazaszeretet erény. De hazaárulózni a balliberálisokat, miközbe az oroszok seggét nyalják... Orosz-haza szeretet 25 évvel a kivonulásuk után, na EZ HAZAÁRULÁS.

2014. dec. 9. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!