Sokan miert hiszik vakon, hogy a Jobbik 2018-ban mar valtopqrt lehet?
Nem tudom elképzelni, hogy a fideszt még egyszer megválasszák. Szinte mindennaposak a botrányok, a lenyúlás és olyan törvényjavaslatok amiktől égnek áll az ember haja. Soha nem gondoltam volna, hogy olyan helyzetbe kerülök, hogy a külföldre költözés tűnik majd az egyetlen megoldásnak. Sajnos szinte már ott tartunk.
Hogy ezen tud e változtatni egy párt 2018-ban vagy sem azt nem tudom, de úgy érzem, egyre többen vannak úgy a dologgal, hogy nem tudni mi jön de ennél biztosan csak jobb leshet (persze nem lesz).
Már csak a Jobbik hiányzik ide.
velük kiteljesedne az agybaj.
"Ja mert a szocik, libsik jobbak ám."
Már ne haragudj, de a lassú rohadás még mindig jobb, mint amikor az ember nemes egyszerűséggel belezuhan a szakadékba.
Az mennyire reális, hogy a Jobbik a második legnagyobb párt? :)
Egyelőre nem lehet megmondani, mi lesz 2018-ban, de a mai állás szerint nekik van a legnagyobb esélyük befutni, mondom ezt körúti libsiként.
"Szerintem meg semmilyen rohadás nem jó."
Öreg, te nem tudsz szöveget értelmezni?
Én azt mondtam, hogy jobb, nem azt, hogy jó.
Ha például belekerülnél egy olyan helyzetbe, mint ami Stephen King - Tortúra című regényében van, hogy egy elmebeteg kínozna téged, miközben le vagy kötözve és választási lehetőség elé állítana, hogy vagy naponta levágja az egyik lábujjadat vagy naponta levágja egy végtagodat, akkor melyik mellett döntenél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!