Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Sokan miert hiszik vakon,...

Sokan miert hiszik vakon, hogy a Jobbik 2018-ban mar valtopqrt lehet?

Figyelt kérdés
Szerintem ez irrealis...mar vsak abbol kifolyolag, hogy a tamogatottsaga nagyon lassan novelszik es a fidesz minden temajukat lenyulja.. Realis, idosebb jobbikosok ill. emberek velemeny erdekel...nem almodozo kozepiskolasoke. Koszonom.

2014. dec. 9. 09:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%

A választások nem a hitre épülnek, hanem tényekre.

A tények állása szerint pedig a Fidesz egyre gyengébb, a Jobbik meg egyre erősebb.

2014. dec. 9. 11:21
 12/31 anonim ***** válasza:
75%

Amit te írtál azzal az a baj, hogy te nem kiutat keresel, hanem inkább befogod a szád mert neked viszonylag jó, de teszel rá, hogy mi lesz az unokáiddal. Tudok szöveget értelmezni, és éppen azért írtam amit írtam.

A példád pedig baromság. Ilyennel nem is foglalkozok.

2014. dec. 9. 11:21
 13/31 anonim ***** válasza:
6%

"Amit te írtál azzal az a baj, hogy te nem kiutat keresel, hanem inkább befogod a szád mert neked viszonylag jó, de teszel rá, hogy mi lesz az unokáiddal."

Basszus, ez hihetetlen. :DDD

Az egész azzal kezdődött, hogy kiírtam, a Jobbik csődbe vinne minket.

Erre írt valaki gúnyolódva, hogy persze, mert a libsik jobbak.

Erre válaszoltam, hogy jobbak, mert velük legalább lassan bomlunk, nem pedig rohanvást.

Aztán most meg már ott tartunk, hogy megalkuvó vagyok, mert az MSZP-re szavazok és nem érdekel az unokáim jövője.

A kérdés: hol írtam én olyat, hogy MSZP-t vagy valamelyik nyúlványát támogatom és rájuk szavazok? :D

2014. dec. 9. 11:25
 14/31 A kérdező kommentje:
A tenyek szerint erdemben egy part sem tudott profitalni a fidesz apadasabol...inkabb a bizonytalanok szama nott es nem az a teny , hogy a jobbik nagyot erosodott sok szimpatizsns szeretne ezt hinni, de attol meg teny, hogy az emberek tobbsege azt is erzi, hogy a jobbik sem alternativa hosszutavon...ezert nem is allnak be tomegevel moge.
2014. dec. 9. 11:27
 15/31 anonim ***** válasza:
82%
Na most én nem értek valamit. :D A megalkuvásra valóban utaltam és fent is tartom, de az mszp-t hol látod?:D Én csak azt írtam, hogy a szocik, vagy a libsik nem jobbak mint a többi párt. Egy szót sem írtam arról, hogy "teeeemírszavazóóóazmszpreeeeeee" Vagy kérlek másold ki az adott kommentemből az értetlenkedésem tárgyát. :D
2014. dec. 9. 11:30
 16/31 A kérdező kommentje:
Viszont ezt valahogy a jobbik szimpatizansok nem kepesek elfogadni...8 eve hallfatom, hogy a jobbik 2/3-dal nyeri a valasztast 4 ev mulva...ezekutan problema, hogy ezt sem en es meg sokan masok sem hiszik el?!?! vicc ez az egesz...majd 2018-ban ismet felteszem ezt a kerdest 2022-re vonatkozoan..udv
2014. dec. 9. 11:31
 17/31 anonim ***** válasza:
15%
A Jobbikot pont ezek az elvakult szavazók teszik közröhej tárgyává. Tudod mindig a leghülyébbeknek van a legnagyobb hangjuk egy csoportban. Akik két lábon állnak a földön, most is tudták, hogy a Jobbiknak esélye sincs az elmúlt szavazáson. Ezt tudták a pártnál is.
2014. dec. 9. 11:35
 18/31 anonim ***** válasza:
A szocik és a libsik vajon kicsodák, ha nem az MSZP és társai?
2014. dec. 9. 11:35
 19/31 anonim ***** válasza:

Az oké, de nem a Te politikai beállítottságodat firtattam, hanem a megalkuvásra való utalásodat kifogásoltam. Belegondolva a válaszomat se ezek alapján írtam.

Most egy baráti kérdés (mert még nem anyáztál egy válaszomra sem ), szerinted én milyen szavazó vagyok?

2014. dec. 9. 11:39
 20/31 anonim ***** válasza:
48%

"8 eve hallfatom, hogy a jobbik 2/3-dal nyeri a valasztast 4 ev mulva..."

8 éve hallgatjuk már tőlük azt is, hogy a zsidók megszállják az országot és naponta érkeznek ide Izraelből teletömött Boeing 747-es repülőkkel az éj leple alatt, valahogy mégsem nő a zsidók száma.

2014. dec. 9. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!