Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Létezik az, hogy érvényesül a...

Létezik az, hogy érvényesül a szavazzunk a legkisebb rosszra elv és emiatt a Jobbik megnyeri majd a választásokat?

Figyelt kérdés

2014. dec. 3. 08:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Ketyege Béka, menj inkább tapsikolj Orbán királyodnak ha ennyi eszed van."

Eddig mindenki azért gyűlölt, mert szidom a Fideszt és mocskos ballibsibolsi voltam, erre jön a Jobbantudó és megmondja, hogy Orbánnak tapsikolok. :D

Már csak zsidóbérenc és turulszittya nem voltam, de azt is bátran vállalom. :DD

2014. dec. 3. 14:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A magyarságnak diktatórikus rendszerre van szüksége, mivel még nem nőtt fel a demokráciához.

--> Mire a magyarságnak a demokrácia (ami sokak szerint szép és jó) amíg a magyarságnak csak a 30-40%-a megy el szavazni? A többség nagyjából lesz@rja, hogy mi történik az országgal.

--> Míg a szavazók jó 50%-a arra a pártra szavaz, amelyiknek jó a kampánya. Míg a szavazok jó 20% csak az ATV-ből, kuruc.info-ról, index.hu-ról tájékozódik, és azokon olvassa, hogy ne szavazz a Fideszre!, ne szavazz az MSZP-re, Csak a Fidesz!

--> Mit érünk a demokráciával, ha a politikusok csak megélhetésből politizálnak, ez is egy munka, valakinek meg kell csinálni, és közben milliárdokat érő ingatlant iratnak a 10 éves gyerekük nevére?

--> Mit érünk a demokráciával, ha a hatalmon lévő párt semmivel sem jobb, semmivel sem rosszabb mint az összes többi?

...

Így is, úgy is diktatúra van. A nép azt válassza meg, akit a hatalom akar. A Fidesznek alternatívája nincs. Jobbikos vagyok, de erősen kétlem, hogy a Jobbik népszerűsége annyira növekedjen, hogy bármikor is megnyerjen egy választást. Pláne addig, míg a TV tele van azzal, hogy a Jobbik ilyen náci, olyan náci, kitalált kémügyekkel. A baloldalnak sincs esélye. Valamikor tényleg erős volt, de most gyakorlatilag nem létezik.

2014. dec. 3. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Emiatt az LMP nyerné, az meg ehhez még túl kicsi.
2014. dec. 3. 19:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Én minden esélyt meglátok rá. Bár szerintem 2018-ban ki fog alakulni egy olyan helyzet, hogy senkinek sem lesz abszolút többsége, viszont ezek a pártok nagyon nem fognak egymással koalíciót kötni.
2014. dec. 3. 23:55
 15/18 anonim ***** válasza:

A Jobbikról elég nehéz azt mondani, és gondolni, hinni, hogy a legkisebb rossz. Hitler volt Németországban a "legkisebb rossz" politikus, de csak a testmagasságát tekintve.

Amúgy még hány ilyen jellegű kérdést kívánsz még feltenni? kissé unalmas már ez a propaganda, és nem is hatásos, mert kb. 60 ember lézeng erre, és mindegyiknek megvan a maga kemény meggyőződése, amit mond. Őket megszólítani nem tudod, csak csiklandozni, hogy mondjanak valamit teljesen feleslegesen.

2014. dec. 5. 20:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem a Jobbik a legkisebb rossz, és nem is az LMP. Schiffer most egyértelműen megmutatta, hogy miért. Nem akar esélyt adni a kétharmad megtörésének.

Csak a szavakban van olykor a Fidesz ellen, de ha tettekre lenne szükség, akkor más a helyzet.

2014. dec. 7. 02:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: ha van két ember, aki engem anyáz, s akiket emberileg is megvetek, nem rohanok hozzájuk segítségért azért, hogy egy harmadik engem anyázó, általam megvetett ellen fogjunk össze!
2014. dec. 7. 10:11
 18/18 anonim ***** válasza:

17-es, ez a te logikád. Én viszont úgy vagyok vele, hogy a hasonlatoddal éljek, hogyha van két ember aki szídja az anyámat, akkor is habozás nélkül segítséget kérek tőlük, ha az anyám torkához egy harmadik ember kést szorít, és én egyedül képtelen vagyok megvédeni.

Egyébként itt sem kellett volna mást tennie, csak annyit, hogy önmérsékletet tanúsítson. Nem MSZP-s, liberális, nem PM-es vagy akármilyen párttagról volt szó, hanem egy civil jelöltet támogatott az összes párt. Az LMP-nek nyilván zéró esélye van arra, hogy nyerjen, ha jól pozícionálják magukat, nem is lehet az a célja, max annyi hogy mutogassák magukat, de ezzel a kétharmad megdöntésének esélyét rontják. A kétharmad pedig mindenféleképpen rossz, és Mindenkinek, legfőképpen Magyarországnak is az az érdeke, hogy megtörjön a kétharmad, mert eddig csak kárt okozott, és semmi esély rá, hogy a kár jóvűtételére kívánják eztán fordítani, sőt!

De bízom abban, hogy még a helyi LMP-s szavazóknak is van annyi eszük, hogy egy szimpátianyilatkozatra nem vesztegetik el a szavazatukat.

2014. dec. 8. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!