Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hová tűnt el Orbán Viktor?

Hová tűnt el Orbán Viktor?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 07:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
57%

08:38: Ez a kérdés Orbánról szól. Ha Gyurcsány ki akarná javítani az elcseszett dolgait, akkor még nagyobb ellenállásba ütközne, akkor meg az lenne a bajod. A legjobb, ha ő még jobban eltűnik. Gyurcsány legfeljebb a te elcseszett mondatodat tudná kijavítani, mert ő legalább nálad jobban tud magyarul.

Ja, neked meg csak Vezéred van, akit imádni lehet, igaz? :-)

2010. jan. 30. 10:22
 12/33 anonim ***** válasza:
22%
Hová tűnt el Gyurcsány Ferenc?
2010. jan. 30. 10:49
 13/33 anonim ***** válasza:
66%

Azért az elég nagy különbség okoskák hogy a Feri nem ME-jelölt a Viktor meg ME-jelölt.

Még mielőtt nagyon belemerültök.

2010. jan. 30. 11:34
 14/33 anonim ***** válasza:
88%
Tovabbkepzesen van a Likudnal.
2010. jan. 30. 13:34
 15/33 anonim ***** válasza:
3%

09:39

Hazudozó komcsikám, olvasd ez ezt is:

[link]

2010. jan. 30. 15:23
 16/33 anonim ***** válasza:
45%
Idióta előzőeknek: nyaljátok a kommunisták seggét, már a rendszerváltás után kitiltottam volna a parlamentből mindegyiket.
2010. jan. 30. 17:00
 17/33 anonim ***** válasza:
87%
Vasudvardban.
2010. jan. 30. 17:06
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
Esküszöm a komonisták h.lyék vagy nem tudom miért nem fogják fel hogy mi van. Azért tart itt az Ország mert a h.lyék vezetője vezette az országot eddig és bolondra nincs mit bízni lásd Gyurcsány. A fidesz a középosztályt támogatta és elmondom nektek elég jól! Mi középosztály meg az olyanokat mint ti komcsik az alsóréteget adtunk nektek munkát jó fizetést és nem volt ilyen drága semmi. Ha mi nem vagyunk ti sem vagytok! Mivan nincs munkátok? Hát igen mivel Komcsi nem támogatott minket és vállalkozások mentek tönkre és nektek meg az állásotok oda! Így ti is éhen dögletek meg mink is. Gratula nektek!! Nem értem volt 56 os forradalom is mi van ha annyira jó volt akkor minek volt.Megmondom nem volt jó csak akkora h.ülye ez a nép hogy nem igaz.Csak veletek fizettetném meg itt a hiányzó pénzeket veletek komcsikkal a ti vezetőtők.Én nem szavasztam meg miért én fizessek?
2010. jan. 30. 17:48
 19/33 anonim ***** válasza:
86%

17.48.

Nem vagyok és nem is voltam soha komcsi.

Igazad van,hogy a Fidesz a középosztályt és a gazdagokat támogatta,és ők valóban jól éltek a Fidesz-éra idején.

Az egyszerű melósok viszont rosszabbul,mint az előző években!Lehet,hogy te jó fizetést adtál a melósaidnak ( nem tudom,hogy ők is ezt mondanák-e?),de akkor a nagyon kevés tisztességes vállalkozó kőzé tartozol-Egy kezemen megtudom számolni,hogy hány van ilyen.A legtöbb vállalkozó kihasználja a melósait,a lehető legkevesebbet fizeti nekik,sokszor még a bérüket sem kapják meg időben.De van aki nem is fizet,inkább elküldi őket.Azután vesz fel új embert,és az utána járó támogatást zsebre teszi.Nekem ne beszélj arról,hogy milyen jó volt akkor a melósoknak és a kiskerestűeknek.

2010. jan. 30. 18:12
 20/33 Hanák József ***** válasza:
100%

15:23 "...Hazudozó komcsikám, olvasd ez ezt is..." nagyobb komcsi vagy nálam, tekintve tömör, magasröptű válaszod.

A helyreigazítás rendben, de akkor miről is tárgyaltak?

Adóforintokon kínai körút cél nélkül? Ha volt célja miért titkolja? A választások után jön a fekete leves?

Amúgy mielőtt nagyon védenétek bárkit is a mostani politikai elitből olvassátok a költségvetési törvényeinket, nézzétek meg kik mire kaptak milliárdokat. A mutyizásnál mindegyik az első sorban tolakodott.

2010. jan. 30. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!