Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van-e esélye az Orbán-kormányn...

Van-e esélye az Orbán-kormánynak az amerikai nyomással szemben? Ha nem, miért? Ha igen, mit tehetne ellene?

Figyelt kérdés

2014. nov. 20. 14:14
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

27-re:

Na így már egyetértek. (Ment is a zöld.) :-)

Csakhogy a fidesszel "lehúzatják a rolót", s közben nincs "egy értelmes, kormányzásra képes, hiteles ellenzéki párt". S -félek- az eredmény: "majdan" jön a káosz.

2014. nov. 20. 20:29
 32/37 A kérdező kommentje:

30-ra:

"Az értelmes ember pártsemleges Magyarországon." Ezért nem mentek el sokan szavazni...

Másrészt: abból tudsz választani, ami van...

És hogyan képzeled el az "eltakarítást"?

Igen. Hallottam olyan véleményt is, hogy az AK-47-es sokat használna... Meg a káosz. Ugye?

2014. nov. 20. 21:05
 33/37 anonim ***** válasza:
32: Azt már szerintem nem az én dolgom kitalálni.
2014. nov. 20. 21:35
 34/37 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy akiknek meg "ez a dolguk", csak ennyit tudnak kitalálni.
2014. nov. 20. 21:52
 35/37 homo ludensz ***** válasza:
Azon elgondolkoztatok már hogy 25 évvel ezelőtt a mostani tartó oszlopai a Fidesznek éppen olyan fiatalokból álltak mint most akik a sunyiba küldenék őket. Az egyetemről kikerülve mennyi tapasztalattal rendelkeztek? Egyet akartak de nagyon a régi rendszert leváltani. Milyen programja volt akkor azoknak a huszonéveseknek? Céljaik voltak és hittek bennük de mára elkoptak velük együtt.
2014. nov. 22. 09:53
 36/37 anonim ***** válasza:

# 35

Nem az akkori huszonévesek és a Fidesz vitte véghez a rendszerváltást. Nézz utána!

2014. nov. 22. 11:53
 37/37 A kérdező kommentje:

35-36-ra:

Végülis benne voltak ők is, s hogy mi indította el, az megint más tészta.

A Fidesz egy libárilis pártból ment át "illiberálisba", de ez már elkezdődött Fodor "kiválásával".

A gazdasági illiberalizmussal nekem nem is lenne bajom. A rendszerváltás utáni túlzott "liberalizációnak" isszuk ma is a levét. Gondolok arra, hogy egy évszázadok alatt kialakult törvények szabályozta nyugati liberális gazdasági környezet egészen másképp müködik, mint ami megvalósult a volt szoc. országok vadkapitalista viszonyai között.

2014. nov. 22. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!