Van-e esélye az Orbán-kormánynak az amerikai nyomással szemben? Ha nem, miért? Ha igen, mit tehetne ellene?
"70 % elégedetlen a fidesszel. Ki mondta? Az MSzP? A DK? "
Egyszerű számolás.. a szavazati joggal rendelkezők közel 60%-a ment el szavazni, ebből 54% körül szavaztak a fideszre, tehát még jó indulattal is a szavazó állampolgárok 30%-a szavazott a fideszre, és ha olvasol statisztikákat, tök mindegy melyik intézmény csinálta a statisztikát, körülbelül hasonló adatok jöttek ki mindegyiknél: a Fidesz szimpatizáns emberek nagyon magas arányban mentek el szavazni, ezzel szemben a Fidesszel nem szimpatizáló emberek otthon maradtak (ennek egyértelmű okai is vannak, pl mint te is mondtad nincs alternatív párt)
És a Fideszre szavazó 30% egy része is azért szavazott a fideszre, mert "ez a legkisebb rossz"
ezért mondtam azt, hogy amint megjelenik egy kormányzásra képes hiteles párt az ellenzékben, abban a pillanatban megbukik a fidesz.. ehhez nem kell dk-s vagy mszp-s maszlagot olvasni, hogy erre vki rájöjjön..
az amerikai botrányról meg annyit, hogy nem érdekes, hogy miután kitiltottak embereket amerikából, az után pár héttel egy Fidesz közeli lap szivárogtatta ki a kitiltási botrányt?? erre mi a magyarázat? a Fideszes lap szerkesztőségének hirtelen őszinteségi rohama lett? :D
Nahát,hát a múlt héten még a bukott baloldal akarta megbuktatni a Fityeszt, most meg már az ámérikáiak akarják?
Jövő hétre mi lesz a mese, hogy a gonosz reptoid és annunaki koalíció tör a kormány életére?
Vicc ez az egész Fidesz...
11-re:
Az "egyszerű számolásodból" nekem ez jön ki:
Az enberek kb. 40 %-a nem ment el szavazni, mert bizonytalan volt, vagy nem ért rá.
Szerintem - ha "kötelzővé tették volna a választást", az arány ugyanaz lett volna.
A fidesz népszerűsége csökkent az utóbbi időkben, mint mondtam, elkövettek sok, sok hibát, de az MszP egy "okos Tóbiással" sem lesz szerethetőbb. Néhány olyan politikusuk van/volt, akik akik kiránthatnák őket a gödörből. Még csak a "hatalom közelébe sem engedik őket.
Korábban "beszélgettem" néhány potentáttal - sötét banda. Egy értelmes volt köztük, azóta már "kifurták".
Nézd meg Szegedet. Botka "jól csinálja a dolgát". Az MSzP azt hiszi, hogy itt rájuk szavaztak. Nem így van, Botkára szavaztak. Az ő dolgát akarták könnyíteni azzal, hogy az mszp-re szavaztak.
# 14/14 Időpont ma 16:43
Az MSZP tudja nagyon jól, hogy szegeden Botkára szavaztak. Ahogy a fidesz is tudja nagyon jól, hogy nem a helyi fideszes képviselőre szavaztak, hanem a fideszre, vagy az mszp ellen. És megint csak nem az mszp-s képviselő ellen, az megint más...
12-re:
Nem sok ember ismerhetsz. :-)
Másrészt? Nagyszüleid elég sok "dolgot láthattak már eddig", s elgondolkozhatnál azon, hogy miért éppen ők a fidesz drukkerek. Pedig állítólag a "nyuggerek" gyurcsányisták, vagy mszp-sek.
Menny fel a vokskabin.hu-ra, s töltsd ki a teszteket. Lehet, hogy meglepődsz?!
15-re:
Szerintem az emberek személyekre szavaznak (lásd ismét: Szeged). Jelenleg még mindig nincs más a porondon, csak Orbán. Lehet őt utálni, de a mérleg még mindig felé billen.
Úgy értettem, hogy nem Gipsz Jakabra szavaznak, aki alsóbögyörösvalagpuszta-felső negyvennyolcadik kerületében jelöltette magát polgármesternek a fidesz színeiben, hanem a "fideszre" (igen, fidesz = OV, ez triviális).
"Ez fideszes, csak jó ember, és jó polgármester lehet"
"Ez nem MSZP-s!, szavazzunk rá!"
Bármennyire is szomorú (és ez a szavazópolgárok hülyesége is, nem csak az "összefogás"é), a fidesz egy bonsai-t is indíthatna a választásokon, azt is előbb megszavazzák ha narancsra van festve...
"Petr Hajek Hájek nem hisz a dohányzásnak káros hatásaiban, komoly botrányt okozott azzal is, hogy egy konferencián tagadta az evolúció realitását, nem hisz a darwinizmusban, és ő biztos, hogy nem egy majomtól származik, Vaclav Havel pedig a Sátán szolgája.
Szintén hisz az Apokalipszis eljövetelében, ami szerinte már kevés idő múlva bekövetkezhet, mivel az Antikrisztus már jelen van a világban."
Na, innentől nem hiteles a pali. Mindegy mit mond, egy futóbolond. :-))))
19-re:
Mik a forrásaid: Gondolom a NOL-blog.
"Az Antikrisztus már jelen van a világban". S honnan tudod, hogy nincs jelen?
Egyeseknek Orbán, másoknak Gyurcsány, s lehetne sorolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!