Szerintetek nem ellentmondásos ez a FIDESZTŐL?
Olvastam valahol,hogy a közszférából minél több ember akarnak a versenyszférába terelni,az embereket ösztönözni a teljesítményorientált gondolkodásra,míg ők kialakítanak egy egypártrendszert,ahol nincs verseny.Államosítanak mindent,mindent verseny,tehetség nélkül a csókosok kapnak meg(lásd dohánymutyi).
Akkor ezzel azt üzenik,hogy nekik minden jár verseny nélkül,az emberek meg versenyezzenek a javakért?
Ez nem gusztustalan?
Kb a politikusoknak kellene annyi pénzből élniük,mint más közszférában dolgozó,mondjuk tanár stb.
Mert semmit nem tesznek,nincs verseny,csak felszedik a pénzt,megszavazzák maguknak a béremelést a semmire.
Nem értek vele egyet teljes mértékben.
Ugyanis fenntarthatatlan.
Főleg ha körülbástyázza magát az ország és kiüldöz innen minden külföldi befektetőt.
Ellentmondás? A fidesz maga az ellentmondás:
Jobb oldali pártként államosítanak, "extra" profit ellen harcolnak, ágazati különadókat vetnek, "munka" alapú társadalmat hirdetnek és mindeközben mindenkit le büdös kommunistáznak aki kritizálja őket...........
Én ezt modern rabszolgagyártásnak hívnám.
Küzd a túlélésért,a kiváltságosok meg élvezik azt,amiért te megküzdöttél.
Ezt nem tartom tisztességesnek.
Teljesen szembemennek az európai értékekkel,közben pedig felveszik az EU-s pénzeket.
Csak ez a csókos rendszer teljesen fenntarthatatlan gazdaságilag.
Mi lesz ha elfogy a pénz a csókosoknak?
akkor kíváncsi leszek....
Az ilyen népek szerintem pusztulásra vannak ítélve,ahol nem egy egységet alkotnak,hanem önző érdekekből mindenki csak magára gondol.
Ki nagyban ki kicsiben megvásárolhatóvá teszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!