Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért kapok mindíg e-mailokat...

Miért kapok mindíg e-mailokat a Fidesztől, hogy menjek el, és szavazzak rájuk?

Figyelt kérdés
Ezzel nógatják az embert,vagy mert nem biztosak magukban?
2014. ápr. 4. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:
49%

gyenge kérdés...

nekem majdnem mindegyik szolgáltatónál van email címem, és eddig semelyik párttól nem kaptam semmit, nem hogy a fidesztől.

2014. ápr. 4. 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:
6%

Ők sem hiszik már el, hogy győzni fognak.

Jogosan.

2014. ápr. 4. 14:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Miért gyenge a kérdés,én nem vagyok pártoló tag,csak érdekel? Ez is az elektronikus kampány része?
2014. ápr. 4. 14:37
 4/10 Vadkan01 ***** válasza:
100%
Nagyon szeretnék, ha rájuk szavaznál és pont.
2014. ápr. 4. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Én meg arra vagyok kíváncsi, hogy én mért nem kapok? Én pont úgy látom, hogy tök gyenge a kampányuk, ahhoz képest, hogy az mszp mocskolódó szórólapjai folynak ki mindennap a postaládából, más pártok óriásplakátjait átfestik (pl. vonának hitler-bajusz, orbánnak nem tudom mi, érdekes, csak az mszp plakátjait nem rondítja senki össze, hát nem kétséges, akkor kik csinálják) falragaszokat raknak ki hazugságokkal; a jobbik szintén képes küldeni az újságját, mindenféléjét, még hangosbemondóval is járják a környéket, a fidesztől meg kaptam 3 árva szórólapot idén.
2014. ápr. 4. 15:28
 6/10 A kérdező kommentje:

Be kell kapcsolni a Kossuth Rádiót,ott dől a Fidesz kampány. Egy közrádióban???

Szerintem hallgathatatlan lett a köztv,és a közrádió emiatt.

Félreértés ne legyen,én minden párt közmédia megszállását ellenzem. Akkor az már nem köz-média,hanem pártadó,és én arra nem vagyok már kiváncsi. Éltem én eleget a Kádár rendszerben.Sajnos Fidesz nagyon rossz útra tévedt ezzel a "közmédia-megszállással."

2014. ápr. 4. 15:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer - akár tudtodon kívül - nagyon beloptad magad a szívükbe. Márpedig, ha rákerültél a listára, a sok lelkes üresfejű aktivista mind használja, hiába szembesül azzal, hogy akár szembeköpik. Teszi, amire utasították. Felhív ezredszer is.
2014. ápr. 4. 16:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Most jött meg az Orbán levél Magyarország számít Önre címmel.
2014. ápr. 4. 17:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon remlélem, hogy én is kapok, én már kezdem úgy érezni, hogy engem csak a ballib meg a jobbik akar beszipkázni, más hozzánk alig jut el. Ja de, a haza nem eladó, ami egy vicc, meg a szilinek a pártja, ami amúgy egész szimpatikus apróságokat említett meg, kár, hogy összesen azt az A/4-es lapot lehetett róluk hallani, mást nem.
2014. ápr. 4. 17:27
 10/10 anonim ***** válasza:
A DK-tól kapok napi szinten email-t, hírleveleket is.
2014. nov. 19. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!