Fideszesek! Elmagyaráznátok, hogy miert "szeretitek" ennyire Orbánt meg a pártot?
ha már bankoknál tartunk :)
ki volt az, aki eredetileg jóváhagyta a devizahitelek bevezetését Magyarországon?
pontosan, a fidesz
miért? mi okom lenne rá? :) miért hazudnék egy teljesen idegen embernek?
egyáltalán kész tényekről hogyan lehetne hazudni?
egyáltalán nem aljasság
senkinek sem tartottak a fejéhez pisztolyt, hogy felvegyék, még az elején többször is elhangzott, hogy veszélyes, mert könnyen megemelkedhetnek az árfolyamok, aki pedig ennek ellenére is felvette, megérdemelte
Lehet,hogy nem lenne szabad vádolnom,mert teljesen hülye vagy,vagy tapasztalatlan.
erről a pisztoly szoritásról ismertelek fel. Írtad ezt már nekem,mikor arról írtam. bár nem vettem fel kölcsönt mégis majdnem utcára kerültem. Javaslom:"tsnúlj,hogy tanithass"
Figyeld az életet attól is lehet tanulni. Ez nem parancs ám! Ezt csak akkor kell csinálnod,ha nem akarsz hülye maradni,vagy embertelen. Bár a földi létben a siker az emberteleneké. te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!