Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek! Elmagyaráznátok,...

Fideszesek! Elmagyaráznátok, hogy miert "szeretitek" ennyire Orbánt meg a pártot?

Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 23:04
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
87%

Ezekben a körökben nem szokás gondolkodni. Egyszerűen azt gondolod, amit "szellemi vezetőd" (apád/anyád/plébánosod) gondol.

Egy ideig volt egy fideszes barátom, napi szinten beszéltem vele... basszus ijesztő volt, mennyire NEM LÁT SEMMIT, csak szajkózta ugyanazokat a marhaságokat.

Amúgy értelmes ember lett volna, sajnáltam nagyom..

2014. okt. 27. 14:06
 22/45 Gh05t válasza:
80%
Szerintem át kellett volna gondolnod ezt mielőtt felrakod a kérdést. Először is nem kell szeretni egy politikust hanem egyszerűen az ő illetve a pártjának a programját helyesnek és pozitívnak találni ahhoz hogy rá szavazz a választásokon. Másodszor a politikust akkor a te szavaiddal élve azért ´´szeretjük`` mert meggyőző a fellépése. Orbánnak van tehetsége arra hogy érdekes és figyelemfelkeltő módon terjessze ki gondolatait a nép felé. És végül szerinted az emberek szerették Hitlert? Ő is csak egy politikus volt akit az emberek nem szerettek hanem a programját elismerték. Hasonlóképpen kereste a kiutat a gazdasági válságból úgy mint Orbán a MSZP kormányzása után. A Führert is a nép választotta meg 1932-ben bár utána már felszámolta a demokráciát és egy diktatúrát alakíott ki Németországban ami már eltér a FIDESZ programjától. Remélem tudtam segíteni ezzel a válasszal és helyesbíteném a kérdést: Elmagyaráznátok, hogy miért találjátok ennyire jónak Orbán és a pártjának programját? Erre a kérdésre már konkrétabb válaszok is érkeznének.
2014. okt. 28. 17:44
 23/45 Juliusz48 ***** válasza:
Egyszerűen csak nekem kedvezőnek tapasztalom a változásokat, annak ellenére, hogy az ellenzék kormányváltó hangulatot vizionál folyamatossan. Az egészségügy az oktatás és a közüzemek állami kezelés alá vonásával az elvárásomnak megfelelő irányba haladnak. Mert ha ezeknek még hasznot is kellene hajtani, kevesebb marad a szolgáltatásra, vagy sokkal többe kerül. Egyébként a francia és német nyugdíjpénztárak befektetéseibe kerültek a magyar közüzemek. Talán nekünk is megéri.
2014. okt. 28. 21:46
 24/45 anonim ***** válasza:

egészségügy államosítása: épp most akarják magánkézbe adni

oktatás államosítása: szép is lenne, ha nem baromságokkal lennének tele az új kísérleti tankönyvek és normális tananyagot adnának le

közüzemek államosítása: monopólium helyzet fog fennállni, az állam fogja meghatározni az árakat, amik az egekbe szöknek

én ebből nem kérek..., ha akarsz, fizethetsz helyettem is

2014. okt. 28. 22:23
 25/45 anonim ***** válasza:
18%

"az állam fogja meghatározni az árakat, amik az egekbe szöknek"

Miért is? Mert te ezt jósolod? Persze ha kijöttél a közgáz óráról akkor stimmel a leckefelmondás. Csak állam esetében ez azért nem teljesen így van.

2014. okt. 29. 00:00
 26/45 Juliusz48 ***** válasza:
Természetesen már láttuk mit jelent az egészségügy privatizálása. A tulaj a hasznát kiveszi aztán szétteszi a kezét, hogy kevés a pénz. Miért is kellene hasznot hajtani az egészségügynek? Talán azért, hogy néhány ember itt is lekaszálhassa az embertársait. Vagy azért mert kisebb tételben roszabb alkupozicióban van a gyógyszergyártókkal, és egyéb beszállítókkal az ártárgyaláson? Igy talán több marad a dolgozóknak.
2014. okt. 29. 07:12
 27/45 anonim ***** válasza:
Gyöngyösi Markhot kórházról még nem hallottál?
2014. okt. 29. 11:36
 28/45 anonim ***** válasza:
egy frászt marad több a dolgozóknak, megint embereket fognak elbocsátani, beteg oldalról pedig kevesebb pénzt fognak juttatni a gyógykezelésekre
2014. okt. 29. 23:10
 29/45 anonim ***** válasza:
Illúzió,hogy lesz valaha kormány,mely minden ember javára tud tenni:
2014. okt. 30. 09:18
 30/45 anonim ***** válasza:
De legalább olyan lenne, amelyik nem azt nézi, hogy fossza ki teljesen a szegényebbeket! EZ A kormány a MILLIÁRDOS SENKIK kormánya.
2014. okt. 30. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!