Ez lenne a Fidesz elszámoltatása? Nem tudtam, hogy 2010-ben ezt értették elszámoltatás alatt. Fideszesek, kik azok, akiket elszámoltatott a pártotok eddig?
Az a bajuszos majom 1.7 milliót keres?
Az nagyon buta volt, aki azt hitte, lesz itt bármi is.
Ne feledd, ami 2008-ban az mszp csinált az államcsíny volt Paks kapcsán a fidesz szerint. Ezt az ötletet 2013-ban szintén megcsinálta a fidesz, akkor pedig a világ legjobb ötlete.
Nem tudtam... de lelkesen szavaztam. Ez a baj itt 1990 óta. Ennél tömörebben nem lehet megfogalmazni.
Pedig tudható volt 1990 óta, csak némi odafigyelés, némi megértés.
Ehhez képest, hogy a mostani ugyanolyan dilettáns és cinikus, hogy mi van Gyurcsánnyal, szinte lényegtelen.
(annyi apróság: hogy Kövér felvette a lakhatási támogatást, az nem a volt törvény hibája, hanem Kövéré. Törvénytelen volt a felvétel, neki nem járt. Hogy most eltörölték, ismét Kövérnek kedvez. Ő beballag a lakásából a parlamentbe. De van jó néhány békési, szabolcsi, vasi, stb. aki nem tud csak úgy beballagni. És ez nemcsak a lakhatási támogatással van így. Ne csináljunk magunkból bazári majmot. Porhintés az új törvény - ez is, és még egy csomó - nem alakítgatni kell, hanem betartani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!