Mi lesz ez az új "inasrendszer" agymenés?
Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 17:03
11/19 A kérdező kommentje:
A 8-as válaszolónak üzenném, hogy szidkozódásért bünti jár mifelénk. Trader vagyok kisfiam, duma leo.
2014. okt. 17. 19:39
12/19 anonim válasza:
Ez régebben is így működött, oskolában egyébként sem lehet megtanulni egy szakmát.
13/19 anonim válasza:
Tiszta hülyeség szakmát tanulni, annyi idő alatt egyetemet lehet végezni.
Hol láttál jól fizetett szakmunkást? A történelem könyvben sem olvastam ilyet.
14/19 anonim válasza:
2 év alatt melyik egyetemet végzed el úgy hogy tapasztalatot is szerzel?
15/19 anonim válasza:
"De nehezen hiszem, hogy a mai vállalkozók foglalkoznának inasokkal. Nekik "kész" szakember kell. "
Nem szeretetből csinálják, pénzt kapnak az államtól Egyébként a legtöbb szakma gyakorlatilag betanítható.
16/19 anonim válasza:
14-esnek
Jó, aki gondolja tanuljon szakmát, majd a fizetéskor meglátja mekkora értéke van egy szakmának.
Szerintem egy éretségi és egy nyelvtudás sokkal többet ér mint egy szakma.
Olyat is ismerek akinek 5 szakmája van, de munkahelye még sosem volt.
17/19 anonim válasza:
és ez miért válasz arra hogy nincs 2 éves egyetem?
18/19 anonim válasza:
Jó, igazad van tanuljanak szakmát, különben ki fogja megjavítani az autómat meg levágni a hajamat minimálbérért.
19/19 anonim válasza:
Normális szakközépbe kell menni és onnan egyetemre. Én is ezt teszem, villamosmérnök szeretnék majd lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!